ahli sarcasm

Sunday, October 24, 2010

geology trip


haha..
setelah tunggu begitu lame, tibe gak ari yang kitorang (geophysics students) tggu2..
huu..
rini n smalam aku terpakse korbankan aku nye weekend utk bangkit awal. semate2 nak join aerobik (semalam) n geo trip (rini)
<kantoi>
penat~~ tapi sgt sronok!!
yang kelakar nye, kitorang bkn tangkap gambo batu,
tapi byk gambo kitorang!!
haha
kelakar sgt!
mm, de cite gak d sbalik 1st trip aku neh.
dulu mase akak aku amik geologi kat um,
aku ngutuk2, "ape la blaja batu2 ni.. tak bes langsung!"
tgk2 skg, aku lak yg kene.. hehe
tapi siyes, i lap geologi!!
aku blaja sal bumi.. hee
udah2, kembali ke pangkal jalan.. haha
kitoang bertolak dari usm ke tmpat yang pertama lbh kurang pkul 8.10 pagi camtuh.
sume muke nantok jek. kikh

< rekreasi sri perigi, kedah>
tmpat kajian pertama kitorang; rekreasi sri perigi..
kat sini kitorang kaji r segale batu yg de kat sni tapi yg jenis metamorphic rock rr.. <paham x? hee>
den pas abeh tu, kitorang g tanjung jaga <kalo ta silap aku laa>

< ngan man n "kak" ain. hahaha>

kelakar r mase ni..
kat sni pon same..
kitorang kaji pe yang de kat sini.. <da tu je keje korang! =p>
bes gak..
bak kate imran adli; "senada ombak laut" <haha>
klakar kot!
berpuisi lak an..
klo dak sc yg bpuisi, alamat nye mmg hancus lah! ahxx
last place kitorang g waterfall gak. tapi pe tah name die.. hehe
ha! kat tmpat arkeologi kat lmbah bujang...
santek kot tmpat die!!

< menikmati keindahan alam. hee>
  
haha.. excited gile!
nak je aku mandi!! kikh
aku g gak tgk candi2 kat situ..
excited gak laa..
dlu mse spm, blaja la mnde2 alah ni..
n now, dpat gak tgk an,.. hhe

< nak g ne ni?? > 

so pas g ni, kitorang g tapak arkeologi usm lak.. 
cam bes gak laa.. haha

< tapak arkeologi usm 
>
tah hape la diorang cari an..
tapi agak kagum gak laa..kikh
so pastu, kitorang pon blik r usm..
lbh kurang pkul 5ptg gak la..
it was a great experience for me,.. 
sgt bes!!
tak sangke aku akn further ngn mnde2 cani. 
alhamdulillah~~
n insyaAllah, aku akan mjdi seorang GEOPHYSICIST satu hari t..
hehe =P

0 25 SARCASM BERKATA-KATA: