ahli sarcasm

Monday, October 11, 2010

kehidupan aku kini tak macam dulu

aku sekarang da len..
i mean, kehidupan aku..
mase kat u ni la.. 
aku rindu sangat saat2 kat matrix dlu <kmpk>
sume nye indah2 walopon aku de byak peristiwa yang berlaku..
dari sem1 sampai sem2..
huu
ni kengkawan aku

 ni rumet aku yang terchenta: sukri < kejuruteraan kimia, utm>
 ni kengkawan yang sangat gile2 < dari kiri; ceqal(sc geology,um), aku n daus(applied geology,um)>
 kengkawan suke dan duka < dari kiri: jannah@janet (upm), aku n ayu (upm)>
kawan aku yang paling rapat mase sem2; khairul anuar < electronic engineering, unimap>

act, ramai lagiyang aku rapat..
tapi ni antare kawan terbek yang aku pernah ade..
so, korang le tgk betape bahagie nye aku kat matrx dlu..<cam sengal je ayat neh! hehe>
setahun aku kat stu terase mase bjalan tersangat2 pantas..
bukan aku nak cakap yang kat usm ni tak bes, tapi....
maybe aku still nak belajar cane nak adapt environment baru.
kat u terase sangat perbezaan nye..
orang kate u ni besss...<orang kate laa.. hee>
tapi personally, aku tak la cakap yang suasane u ni totally tak bes..
tapi cam orang ckap an..
kene blajar cane edop bdikari.
tapi aku tau,
aku pilih geofizik sbg bidang aku bkn mnde yang salah.
aku yakin ngan pilihan aku..
aku suke pe yang aku belajar.
aku cintekan bumi!<semangat tahap *****>
nak tak nak, aku kna surive kat u neh...
yang aku akan pastikan, aku akan pegang ijazah 3ton lagi..<cam poy0 je. hee. insyaAllah~~>
huuuu

0 25 SARCASM BERKATA-KATA: