ahli sarcasm

Sunday, October 17, 2010

mmg tak penah pon...

mm..
rini satu ri yang sangat meletihkan.
meletihkan, tapi sgt enj0y!
aku g jungle trekking!!!
bes gle doe..
da lame tak masuk utan.
excited gak laa..
last aku masuk utan, mase plkn kot.. heeh
arini aku g Taman Negara Pulau Pinang.

<sunburn pas men laut!>

aku g situ cz Kem Kepimpinan MPDR.. 
kalo aku nak mai sendiri, jgn hrp nak sampai.. <hee>
d best thing of all, aku dapat men banana boat!!! s0nok!!!!!!
mmg aku idamkan nak men mnde alah tu..
puas gak la aku merungut kat kawan aku ," ne banana boat ni weh?! nak men!!"
<sian kawan aku tuh..>
at last, aku nmpak banana boat!!
haha
cam dak kecik pon dee..
tapi, de aku kesah?? hee

 <bersama kawan exco INTERFARE_baju kmpk tale blah an>

tapi yang pelik nye, kem ni tak pon cam kpimpinan..
cam rmbongan dak2 skul! hah
sume teserlah true kaler masing2.. hehe
tapi da lama gak la aku tak jungle trekking sume ni.. 
bpeluh2 aku dibuat nye!
kikh
pengalaman g sane takkan aku lupekan..
walopon at first kitorang nak g rumah api, 
tapi tah nape, sume tersangkut kat monkey beach..
sume nye gara2 terpengaruh ngan jet ski, banana boat n so on..
haha
so, pasni kalo sesape nak g Batu Feringgi lak, ajak r aku weh! 
haha =p

model harapan usm.. =)









0 25 SARCASM BERKATA-KATA: