ahli sarcasm

Friday, November 26, 2010

gelabah sungguh!

hah..
lawak kot rini. 
<sambil layan lagu raye pagi2 buta ni. buang tebiat ka?>
nye la gelabah aku rini.
de la sorang dak kecik neh.
die dok maen2 ngan "barang" kesayangan aku.
last2, aku tgk "barang" tu de sumting yang ta kene.
agak panik+geram gak la aku mase tuh.
ne tak geram nye, "barang" ni memang aku jage betol2.
kalo mende yang kite suke, sayang n de orang yang rosakkan, edak angin ke mase tuh? an?
huu
pas panik tu, aku pon soh r parents g kedai die.
bukan nye kat Taiping ni, kat Penang nuh!
jauh la gak an. plus minus 2jam gak la..
Penang da jadi cam aku nye 2nd home. 
da muak g Penang.
da la u aku pon kat Penang. haha
nye la kalot an.
so, dalam perjalanan aku nak g Penang tu, aku mmg moody gile.
geram2!
mmg sakit ati laa., 
so, pas 2jam tu, sampai la tmpat yang nak dituju.
aku pon jalan la ngan kaki t'hinjut2 <tol ta spelling ni?>
tah nape rini kaki aku ttbe sakit balik.
masalah urat kot pas eksiden rituh.
so, sampai la kedai nye..
aku pon bagi la "barang" tuh.
suh die cek pe yang ta kena an..
last2, cume masalah kecik jek.
just 1click, da selesai..
lawak r aku ni.
sbb tu la entri yang lepas aku cakap yang aku ni butait.
haha... ta sal2 dak kecik tu kena mara ngan aku an.
tapi aku maseh mempunyai ciri2 bapa yang penyayang.<penyayang ker?!>
so, nak tutup malu aku kat orang kedai tu, aku wat la tanye pe2 sal "barang" tuh.
aha.. tu la masalah aku sebenar nye..
agak kalut n cepat gelabah..
cane la nak ubat penyakit aku ni an?!
sangat lawak bile dpikirkan balik. huu
kla, cokop la entri tuk hari ni.
da pukul 2pagi ++ pon. 
sok pagi nak g ospital.
nak cucuk ag! huu.. cam bes lak.
k, dadaaa~~~

p/s: jangan cepat gelabah. cek dulu pe yang patot. huu

0 25 SARCASM BERKATA-KATA: