ahli sarcasm

Thursday, November 25, 2010

hampagas kau!

ahah
asal la tetibe je aku t'engat kat kengkawan aku.
ritu nak balik sangat an.
amik kau!
sekarang da bosan gile dok uma..
da la terlupe nak amik pe2 movie dari kawan.
<bosan la cuti sem kau.. huu>
ritu de la aku amik movie dari kawan aku ni , Fahrin Ahmad  <bukan name sebenar. hee>
punye la bahagie sbb dapat amik movie yang aku suke.
engat le r lyan movie cuti neh.
last2, bile nak tgk kat lappy ni, 
tale buka! <hampeh!>
hancus atiku bile da tale buka movie.
da la uma aku kureng movie2 ni..
<sedih x?>
then, line internet pon cam hampeh..
mak~~
1click pon nak amik 1jam ker?! <daa~~>
bek aku g cc je camtuh.
tapi memandangkan aku sedar yang aku ni tade kaye bebeno,  <kua perak daa>
so, aku reda jela..
1click=1hour,
so, kalo 100 click=??? hours?? <pandai2 la kire. kalo ta reti, col Prof Rosy. hehe>
haha
bile cite sal movie, t'engat lak movie yang aku pinjam dari kawan aku.
die bagi aku pinjam pendrive die mase cuti mid sems ritu.
<bek gile ta  kawan aku tuh? tgk r sape kwan die. heh>
pas balik tu, aku pon cucuk la pendrive tu kat lappy.
dgan harapan nak la tgk cite korea tu sampai 15 episod <bajet gile>
last2, aku dapat tgk 1 episod jek.
sume nye gara2 virus!
urghh!!
hampagas kau virus!
sekali2 sume file kawan aku dalam pendrive tu kena virus.
da la de file2 penting dalam tuh.
agak panik gak la aku mase tuh. <cuak!! ggrrr~~>
aku da meroyan gile mase tuh. 
da la aku agak butait <buta i.t derr~~~>
last2, aku copy paste. sbb kalau sekali open, le just open 1file jek.
haha.. kelakar kot bunyi nye!
so, stiap ari, aku buka la 1 file.. ahxx
agak sedih d situ..
keje aku, copy>paste, copy>paste..  meng0ng!
so, cuti mid sems aku pon agak mbosankan  sbb tade pe2 nak wat.
n now, aku da cuti sems..
pkare yang same b'ulang kembali.
copy movie, tapi tale tgk..
huu.
sodeh gak la! 
kenape perkare ini selalu terjadi pada ku??!!! 
huwaaa~~


p/s: sape reti download movie kat sini? huu.. help me :(

3 25 SARCASM BERKATA-KATA:

faiqah said...

http://faiqahmohd.blogspot.com/2010/11/kids-baby-photo-contest.html-anda di tag

..tapi bukan aku.. said...

haha.. tenkiu2

..tapi bukan aku.. said...

faiqah, ta pahe eden nak join nye! haah