ahli sarcasm

Thursday, December 2, 2010

"berkorban apa saja~~~"

im back!! hehe
da lame ta update mende alah ni. eh! lame ker?? kikh
penat kot "bercuti" kat usm ni.
hurm, orang laen cuti g pulau2, tapi aku pon kat pulau pe.
Pulau Pinang! ahxx
"Universiti Sains Malaysia~~~" <daa~ poyo gile kot!>
aku dok "bercuti" kat usm cz de keje nak wat.
n alhamdulillah, skg about 89% keje da settle untuk cuti neh.
penat oo.. sbb tu la title aku tu cam lagu P Ramlee..
nyanyi sikit; "berkorban apa saja, harta ataupun nyawa~~"
ha! kan da mendung penang ni. korang laa..
sore aku sedap cam Shahir af8 k. well~~ die yang blaja kat aku sebenar nyee.. haa. lawak jek.
<mende la aku mrapu ni>
ok2, back to normal.
nye la bz sampai aku ta sempat nak update blog ni.
sory my fans, i tau korang t'tggu2 blog i.. kikh. kidding k! =P
kemaghin aku tdoq pkul 6pagi weh.. semate2 nak siapkan keje ni.
sbb nak kembali kepade cuti yang "sebenar" cuti.. haha
so, kalo da tdoq pkul 6 pagi tu, paham2 la aku bangun pukul bape an..
tapi awal gak laa. 12tghri. awal ta? awal ta? hee
semalam lak aku balik bilik pukul 4.30 pagi camtuh.
mmg balik2 tu, trus nampak katil jela. <bantal tadak sebab ta bawak mai. sedeh an?>
n agak awal dari kemaghin gak la aku bgun rini. 11 pagi. de pningkatan an? hee
n keje da seap, so tggu nak print jela. heh
*cepat abeh keje, cepat la balik! :)
nak buh sikit muke orang2 yg penat wat keje:


ni tido tol2 ke, maen2?? hehe

tekun gile kentang! baguih2!


udah2 la yek. tu je gambar2 yang aku mampu share kat korang sume.
act, malas nak letak gambar i..
nak gambar i, contact2 k!! i bley bagi, tapi kena bayar la. hehe. lawak ja.
<sat "aku", sat "i". bantai ja~~>
k la, c ya! assalamualaikum :)

*try nak cakap utagha.. hehe

0 25 SARCASM BERKATA-KATA: