ahli sarcasm

Friday, December 17, 2010

epy bufday to me! :)

sangat menguji ku!! hee


assalamualaikum!! :)
pejam celik, pejam celik, alhamdulillah, da 19 tahun pon aku ni haa..
walopon aku ase aku antare paling lambat masok 19 antare kengkawan aku, 
tapi aku ta kesah.
awek muda~~ hihi
in fact, aku ase cam aku "terlebih" mude lak. o0ps! hihi
cepat tol mase berlalu! so, epy bufday to me:)
aku engat ag, kalo last year, mase tu aku kat mtrx lagi..
<ta abeh2 cite sal matrx an?? mesti korang da buhsan.. kikh>
17/12/2009; malam tu de Forum Perdana kat kmPk..
so, aku n student2 laen, pergi la dewan mtrx tuh.
jap nak buh pic..



muke muda-mudi :P

so, kitorang pon dengar la forum tu sampai abeh..
penoh gak la 1 dewan mase tuh.
n kitorang ngan semangat nye, dok depan sekali. lalalalalalalalala~~
bile da abeh tu, kitorang pon gerak la balek bilik an cz da nantok sangat.
nak dijadikan cite, tah nape kengkawan aku ni tetibe nak jumpe lec yang meluluskan cuti.
En Aziman name nye..
konon nye diorang nak balik cuti la ujung minggu tuh.
padahal teap2 minggu balek. haha. uma dekat~~ hihi
aku pon blah la balik bilik.
ditemani s'orang kawan aku ni..
name die Farid Kamil <name sebenar. hee>..
sampai2 bilik, aku ta tau nape kawan aku ni cam tale nak dok diam..
ke hulu, ke hilir...
so, aku biarkan jela.. aku g toilet.
da balek dari toilet, tetibe kawan aku ni kat depan cermin.
aku tanye la nape..
die jawab,"saje berlatih berlakon sbb esok de presentation english".. lawak2!
yela, da name pon Farid Kamil an, mesti la kena berlatih berlakon. 
nga hafal skrip la kot. hihi
so, aku pon wat ta tau jela..
mate aku mase tu tak nantok lagi. jadi aku pon duduk la atas meja study aku tuh.
tetibe mood rajen datang an.. haha
dengan harapan nak tengok sikit2 buku aku tu haa..
yang pelik nye aku mase tu, mane kengkawan aku yang laen..
takan la nak minta sign pon berejam an..
tetibe aku dok 'kusyuk' tengok buku2 aku tu, lampu bilik aku terpadam..
SAH!!
tade mende laen diorang ni..
nak wat keja gila la ni an..
so, diorang pon masok la bilik ngan kek n lilin yang menyala..
seap nyanyi lagu epy bufday lagi! sob3 :')
TERHARU! siyes aku terharu..
n satu lagi perkare yang aku musykil, mane la diorang dapat kek tengah2 malam buta tuh.
turun dari langit kah?? huu..
tapi mase tu aku da ta engat pa2 daa..
tambah2 mase tu kek die kek coklat.
memang peberet aku ever la! 
tanx guys! cani la name nye, "SAHABAT SEJATI". haah..
nak letak gambaq ton lepas sat...

ish3! korang2.. 

muke excited nak potong kek.. heh


ngan rumet;pala projek.. haha


muke suci sbb baru pas balik dengar forum. gaga


cikalun! hehe


maseh sempat bposing walopon 
nga nantok yang amat!
hihi


tu la antare pic2 bufday aku taun lepas.
so kenangan! huu.
mmg da jadi 'tradisi' geng2 kitorang ni kalo setiap bufday salah sorang je,
mesti wat suprise party..
de yang tempah ayam kat kafe <ala2 ayam kfc la konon nye>, soto ayam, bihun sup, etc..
semate2 nak wat jamuan an. walopon bajet ciput! hihi
de yang kitorang seap wat kad lagi! hehe.
<ase nye hampir sume bufday geng kitorang wat kad.heh>
sangat merindukan saat2 tuh.
n malam ni aku meraikan s'orang diri ngan tengok anime jepun n cerite korea. 
bes!
kalo kat usm tu, mmg da b'mandi telur+tepung da aku ni haa..
errr~~ sangat menjijikkan! gaga.

hmm, anyway, aku kat sini nak amik kesempatan, 
nak ucapkan tenkiu8888 kepade sume yang telah wish aku.
samade melalui blog ni, o fb o mesej..
al-maklumlah, aku gune khidmat fb sms gak, so mesej masok bertalu2..
nak buka fb, tale sbb aku gune bb, so btambah lembab la jadi nye..
sory kalo aku t'lambat reply wish korang kat fb tuh ek.
untuk my fren yang sudi wat entry sal aku kat blog die, tenkiu so much! 
tengok la entry ni kalo sudi ; so sweet sour :)
moge k'edopan anda sume dberkati k
hanya Allah yang dapat membalasnye:)
tenkiu!
:)

*pelik sebab kengkawan aku kat usm pon same jenis ngan kengkawan aku kat mtrx dulu. n setiap bufday antare kitorang pon akan disambut gak.. huu.. tah! ta tau nak cakap pe..*