ahli sarcasm

Saturday, December 4, 2010

harap2..

nak cuti! nak cuti! ggrrr~~~
maybe rini ri t'akhir aku "bcuti" kat usm ni..
aku nak cuti aku yang sebenar2 nye  cuti!
keje da abeh, n tension pon daa.. so, ta reti2 nak balik da ke? hehe
japg meeting t'akhir, so nak kena update sume mende.
hope sume ok n le balik!
siyes wey, aku da tahan dok sini.. da la tade geng yang rapat cam aman, amin, din, pejal, hady, im, zul, epol....
buhsan bin buhsin!
tolong la aku weh, pas ni jangan la kaco aku nye cuti..
tinggal bape minggu je lagi ni.. huu
<orang laen rindu usm , aku rindu nak balik. haha>

0 25 SARCASM BERKATA-KATA: