ahli sarcasm

Saturday, December 18, 2010

jawab soklan! bes2! hihi

wah!!
da lame tak jawab soklan2 ni.
yela, da lame dok uma an.. so, otak pon da beku.
lalalalala~~
tanx to bakal cekgu yang tag name saye.
ok! da sedia nak jawab soklan ni! 
ngee~~

1. Do you think u're HOT??
hm, actually, bukan saye la yang cakap, tapi ramai da yang dok puji.. hee. tade la. lawak jek. tah! :P

2. Ur current wallpaper?
gambar poyo saye yang kat header blog tuh.. perasan tak??

3. Tell about the wallpaper..
ni gambar mase saye jadi mc utk majlis raye sc fizik. so, saye ase cam smart, saye letak laa.. ni gambar yg dtangkap oleh jurugambar amatur . ta payah bayar! ahah

4. The last time u ate pizza?
yesterday! heh

5. Last song u listen to
my baby you by mark anthony.. peberet sseorang! wah :P

6. Besides completing this taggin' thing, i am...
berfikir ttg cane nak elak dari balik ke usm! muwahaha

7. Nicknames..
hafiz, ilmi, rpisz, apeh, brad pitt <eceh! tade laa>.......

8. Tag 5 people
-Faiqah
-Faizal
-Ayu
-Tasya
-Farahin

9. The person no.1 is..
Orang yang banyak tolong saye dalam 'menambahbaikkan' blog saye ni.. tanx sifu faiqah!:)

10. Say something about the person no.5 ..
hey faa! lame ta jumpe faa! faa sgt baek n sgt peramah! rindu mase kite sume organize majlis makan malam tuh. "setahun bagaikan seketika", eceh! tanx sbb mjadikan hari2 d kmpk especially sem2 lebih bmakne ngan kawan2 tutor yang laen. rindu kamu! :)

11. No. 3 in a relationship with..
jeng3!! no comment~~ kalo cakap open cani, t kena saman! lalalalalala~~

12. What about No. 2?
hurmmm.. agak musykil d situ! hihi. pejai~~~ sape ek??

13. Love words to no. 4
hahaha.. bahaye ni! tanak r kat sini. t de otang mara! hihi

14. 4 facts about the people you tagged..
-diorang pon blogger tegar cam saye:)
-diorang kawan2 yang banyak tolong saye
-umo kite sume same ek?? heh
-kitorang masing2 encem2 n cun2 blaka! wah! haha

ha korang!
amik jawapan aku ni utk korang2..
eklas dari hati yanu tulus, suci, bersih, putih.........<pe lagi??!>
segale rahsie telah tbongkar!
hehe.
so, selamat menjawab k!
daaa~~~

p/s: hanya untuk suka2:)



3 25 SARCASM BERKATA-KATA: