ahli sarcasm

Thursday, December 9, 2010

.K.A.M.P.U.N.G.

"..akulah kembang perawan
ingin mulai merasa
perasaan yang pasti
milik semua insan.."

ha! tau tak pe maksud "kembang perawan" tuh??
aku pon ta tau.sebab tu aku tanye korang.
 tu lirik lagu indon.
myb bahase diorang la kot an..
tapi bes gile lagu ni. cube korang search kat ternet. 
tak pon, korang download je kat 4shared tuh.
search; Kembang Perawan by Gita Gutawa.
ni dok update blog pon, aku still dga lagu tuh.
haha.. buang tebiat! pagi2 buta, sorang2 dga lagu cani an..
feeling r konon nye! :P
ni lagu OST cite Sepi. pernah tgk cite tuh? terbaek wok! hihi.

actually, tu bukan tajuk utame aku. kan entri aku tu sal ".K.A.M.P.U.N.G.", 
so aku nak cite la pe yang aku wat cuti neh sepanjang aku "holiday" kat uma ni.
agak bes + buhsan..
bes sbb tak yah pikir sal esainmen berbagai, 
tapi buhsan cz tpakse ngadap mende yang same teap2 ri.. huu
ni la keje aku mase cuti neh..

makan: YES! hehe

jogging: :P


maen ngan ank jiran: LIKE! hihi. comel an?:)


b'fbking: mesti~~~


blog: rutin harian~~ hehe


movie korea. haha

ha! tu la keje2 aku kat uma ni haa..
bermanfaat kan??? hehe.
nak ajak kawan kua, sume bz. so, tinggai la aku sorang2 an.
kalo kat usm tu, de la gak nak p ne2..heh
kalo da buhsan tengah2 malam tu, de je keje diorang..
g kua makan la, tu la, ni la....
lawak2! <asal tetibe masok cite usm ni?? aish>
aku da bese kalo cuti panjang je, mesti dok uma.
haha.. dari kecik ag. orang laen de gak g bcuti an..
tapi tape laa. ta kesah pon.
dok uma lagi bes. le rehat secukup nye, ye edak?!
hm, tapi nak kua tengok movie pon still tade geng..
kalo tak, rini <9/12>, aku de terlibat ngan kem mtrx aku wat.
kem pe tah.. bes gak cz dapat kumpul sume ex-stdent mtrx <kmPk>, tapi tu laa... still tade rezeki cz kengkawan aku sume tale nak join mende tuh.
sedeh! tapi tape cz aku da plan ngan geng2 aku nak g kmPk tu selase ni <14/12>.
TA SABAR!
saje nak g.. nak jumpe lecturer, kengkawan sume. 
takan nak dok uma je an..
hopefully kali ni jadi la cz planning reunion yang first ritu, ta jadi.
cz de masalah sikit.. n tu sume mmg salah aku. s0ry kgkawan! :(
tape2, aku akan make sure kali ni bjaye! yeh!!
aku masok sem2 26hb ni..
tup! tup! da nak abeh pon cuti sem aku an.
edok le lame rase nye pon. hehe..
n da nak masok tahun baru pon <bagi semua rakyat Malaysia>.
so, da nak masok taun baru ni, mesti la kena azam baru an..
persoalan nye sekarang ni, azam tahun ni da tercapai ke belom???
hurmmm....<pikir~~>

ftnote: tenkiu readers. font aku mmg asyik tukar kaler je, sbb aku suke kaler very much! jangan mara rr :)


0 25 SARCASM BERKATA-KATA: