ahli sarcasm

Tuesday, December 7, 2010

SALAM MAAL HIJRAH :)

assalamualaikum sume nye!
cepat tol mase belalu an..
tup2, da masok tahun baru bagi kite umat Islam kan..
so, dalam tempoh tu, banyak pengalaman n kenangan yang aku da tempuhi.
berhijrah dari satu fasa ke fasa yang laen.
berhijrah dari jadi dak matrikulasi ke kehidopan sorang pelajar universiti.
so, pas lepas matrikulasi ritu, <14/4/2010>
aku pon dapat la tawaran nak sambung degree kat universiti tempatan.
<ta dapat luar negare cz aku ta cukop pandai. s0b3>
kenangan kat matrikulasi sangat la banyak walopon cume staun je aku kat sane.
engat lagi entri aku dulu sal "kehidupan aku kini ta same cam dulu"?? 
<lebih kurang la bunyi nye. heh>
haa.. tu salah satu luahan hati aku nape aku nak balik zaman matrikulasi <ceh! ayat~>
nak letak sikit pic sweet sour aku kat kmPk dulu..

ni antare muke2 yg menceriakan ari2 aku kat kmPk dulu. huu

ini juga :')

semangat je mase ni. study week~~~

kengkawan lec yang rapat mase sem2 kat kmPk

diorang la antare insan2 yang aku rindu gile2!!
haha..
then, pas abeh mtrix, aku dok uma.
dengan hasrat nak tambah berat badan, tapi... "yang hado!"
pastu, dalam bulan7 camtu, aku masok usm.
ase berat sangat nak masok usm cz kengkawan aku da ta same ngan aku.
de yang g utm, um, upsi, upm, ukm, uitm....
sume joh!huu.
tapi nak wat cane an. niat aku nak stdy, so aku teruskan niat aku tuh.
n kat usm, aku jumpe la insan2 ni..

rumet yang sengal. muwahaha

bebudak 1st year geophysics

mase WUS. buhsan!

udah2 la an..
tu la geng2 aku kat usm.
n sekarang, sem1 pon da abeh. alhamdulillah~~
bersedia untuk berhijrah ke sem2.
so, da jadi dak u ni, aku nak pesan gak kat diri aku ni haa..
aku kena sedar yang aku bukan dak skul o dak mtrx. tggu nak kena suap je an.
sume mende kena wat sendiri.
hope sem2 lebih bermakne n aku lebih pandai jage diri kat tempat orang:)
entri ni utk korang2 gak yang bace entri ni. hehe
selamat berhijrah sumenye!
tata~~

ftnote: entri yang paling banyak gambar. <setakat ini> :P


0 25 SARCASM BERKATA-KATA: