ahli sarcasm

Monday, January 10, 2011

100:)

sayang korang lah!
huhu

wee~~
aku nak ucapkan terime kaseh bebanyak kepade para followers aku yang sudi folo blog aku yang ta seberape ni..
hari ni, matlamat aku tercapai!
follower aku da 100 orang..
aku stat wat blog oktober yang lepas..
ta terpikir pon nak wat blog.
terkecimpung after tengok blog rakan2.
cam bes jek..
tapi realitinye, mmg bes!
hehe..
okeh~~
maybe bagi korang 100 followers tu sikit.
tapi bagi aku yang baru je wat blog ni,
kire ok la dak??
heh
kadang2, aku terpikir gak cane ade blogger yang dapat sampai 2000 followers plus2.
gile kentang laa..
aku pon ade la berangan gak nak jadi camtuh.
n ade sorang blogger ni dengan baek ati nye memberi tips kepade follower2 beliau.
ala2 rahsie kejayaan laa..
tanx to cik aqish :) yang telah memberi beberape tips yek.
once again, tanx guys!
hope korang2 ta jemu la folo aku keh.
(:maseh baru:)

2 25 SARCASM BERKATA-KATA:

syahril.aril.era said...

good2 . al da best !

..tapi bukan aku.. said...

@syah..
hehe.
tenx cz sudi jadi follower gak keh.
heh:)