ahli sarcasm

Tuesday, January 11, 2011

"GiveAway Edy : Awak busuk!"


pertama2 sekali, 
terime kasih kepade cikgu nunu sebab tag saye. 
wahah! hadiah nye perfume beb!!
ta penah i dapat perfume free.
nak gak ase dapat mende yang free kan. hee
n contest ni diwujudkan oleh danielzaidi.
so danielzaidi
jangan lupe pilih saye sebagai pemenang keh!
hehehee

kalo la korang2 ta caye, korang cer tengok ni..
suke:)



Kalo nak tau lebih lanjut, jemput singgah..
Eh, bukan jemput je, mmg wajib singgah kat blog Encik Edy 
aka Daniel Zaidi..
(lawa nama dia) =D





1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk 
"GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry 
korang ada link terus ke entry contest ini)
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan 
seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry
 ni...

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil 
mudah...
Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih 
berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

Tanpa membuang masa, saya serahkan kepada..

*mr rawt rawt*
*mrs rantai hati*

selamat berjaye keh:)



2 25 SARCASM BERKATA-KATA:

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

..tapi bukan aku.. said...

same2:)
pilih la saye sebagai pemenang keh:)