ahli sarcasm

Monday, January 17, 2011

i need my true friends




....

Kau datang ketika duka
dan bintang bercahaya
tunjukku ke jalan syurga


Ku haus di tengah laut
lemas mencari tempat berpaut
kirimkan aku kekuatan
serta pedoman di kesesatan

Ku sunyi dalam gembira
perih pedih tanggung derita
sungguh aku bukan wali
yang suci dari hina dan benci

....

i'm lost.
mr right terase kehilangan.
mr right rasa kehilangan d dunia yang baru ni.
mr right nak kawan2 mr right.
mr right nak 'kawan2 sebenar' mr right.
mr right ta tahu macam mane nak edop dunia baru ni.
mr right nak rasakan pengalaman dulu kembali lagi.
mr right dapat rasakan mr right bukan yang terbaek.
mr right mula membandingkan
kemampuan diri sendiri dengan orang laen.
mr right mahukan keidopan yang sempurna.
mr right mahukan kawan2 mr right bersama2 mr right..
walopon dalam susah mahupun senang.
mr right mahukan mereka..
mereka yang sentiasa d samping mr right..
sewaktu senang mahupun senang.
suatu ketika dahulu....












di manakah mereka?
:'(
mr right sangat merindukan gelak ketawa mereka.
mr right ingin kembali ke zaman dahulu.
zaman ketawa riang gembira kedengaran.
mr right sangat memerlukan mereka.
di saat ini...

...

6 25 SARCASM BERKATA-KATA:

i am S!L4H.. said...

betol...kdg2 ble kite berade d situasi yang kurang kita senangi,kita akan teringat saat bahagie lepas brsama mereka yang kite same2 gelak tawa...
*rinduuu zaman dulu...x sme dgn sekarang...

..tapi bukan aku.. said...

@i am S!L4H..
ape2 pon, mr right kena terime sume ni..
masa tale nak ulang kan.
kehidopan semakin dewasa..
tapi tu laa..
mr right rase mr right ta sedia lagi nak harungi semua ni..
hmm
:(

nur farahin rashidi said...

i miss you guysss :(

..tapi bukan aku.. said...

@farahin..
miss u too:(

i am S!L4H.. said...

x sedie??emmm...x pe la..saba erh..lme2 nti ok la..insyaAllah..

..tapi bukan aku.. said...

@i am S!L4H..
insyaAllah...
dulu engat k'edopan kat u bes, tapi lagi pening, ade laa..
tambah2 ngan cos mr right ni.
mr right ta bmaksud yang cos orang laen ta susah, tapi nak ta nak, mr right kena hadapi sume ni gak kan.
nak wat cane. da ni mr right pilih..
mr right mmg enjoy cos mr right, tapi bosan ngan k'edopan seorang dak u..
huuu