ahli sarcasm

Saturday, January 1, 2011

pencarian blogger peramah 2011

assalamualaikum~~
yeeehhaaa!! saye telah di tag oleh cek iqa
die ni kawan s'kursus saye..
tenkiu cek iqa a.k.a Faiqah:)

Ahsfantasy24.comkini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini >http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.
Tahniah, anda seorang blogger yang peramah!



maka,,kita tag kepada blogger peramah yang lain eh:)
<ermm.. sape ek?>
okeh3!


n sume follower saye sbb kalian sume peramah juge!
tenkiu2:)



4 25 SARCASM BERKATA-KATA:

a i n u said...

dapat tag la..thanks apis :)

..tapi bukan aku.. said...

same2:)

apih el nino said...

thanks bro. aku tak peramah pun. peramas tu ada la. haha. thanks again :)

..tapi bukan aku.. said...

@apih el nino..
hehe.. peramas pon, peramas la an.
yang penting, name kite same.
HAFIZ!
ahxx