ahli sarcasm

Monday, January 10, 2011

tade aura kot!!!


AJL 25 kali ni cam tade aura.
ade la certain part yang aku ta puas hati..
salah satu nye, keputusan..
haha.. 
ok, keputusan bukan di tangan aku.
tapi lagu 'tu' cam ta bape sesuai je 
nak diumumkan sebagai juara.. 
hoh.
sebelom aku cerite ngan lebih lanjut 
ketidakpuasan ati aku sal AJL kali ni,
nak la aku nunjuk muke2 yang penat lelah wat persembahan malam ni...


sori la guys, aku just dapat gambar kecik ni je dari google.
heh

okeh, aku 'terpaksa' akui yang..
 persembahan malam ni dimenangi oleh 

ANA RAFFALI

wut??!!
agak lawak di situ.
persembahan die tadela mengecewakan sangat.
tapi aku ase, ade lagi lagu yang sepatot nye dinobatkan sebagai juare.
contoh nye cam bebudak ni....

.
.
"jahat budak jahat!"

tempat ke3:)

perak mali!

ku ada kamu.
wink3!!

okeh~~
kalo korang nak cakap diorang ni artis 'segera',
aku ase persembahan diorang 
lagi ok kot.
hafiz da memang menang, 
tapi yang lagi 3 tuh?
adakah juri yang silap memberi markah??
huhuhu

hmm..
ni jugak antare salah satu sebab nape AJL kali ni bosan. sebab nye ialah kat persembahan pembukaan.
starting pon da lagu cam agak slow..
lagu Yuna; Cinta Sempurna tu best,
tapi cam ta bape sesuai ngan persembahan pembukaan.
ape2 pon, aku suke ngan baju Yuna malam ni..
ade sirik2 gituh!
ala2 ikan duyung. wah!
n grafik stage n persembahan die agak santek gak laa.
guys, sory again aku ta dapat gambar die malam ni.
nwy, aku suke gambar die yang ni.
stylo!

kan? kan?

ape2 pon, 
pengacara die malam ni tade la mengecewakan sangat.
tapi sory to say, last year care korang mengacara lagi best:)

tingin nak jadi talkative 
secare spontan cam diorang. hee

ade la satu mende yang aku agak pelik..
kenape la AJL kali ni ta semeriah AJL yang lepas2..
mase nak bagi hadiah pon, 
tade background music.
boleh dikatakan sampai kalo orang terbatuk dalam stadium tu pon,
le dengar laa..
haha

ape2 pon,
tahneah kepade Faizal Tahir sebab menang untuk persembahan terbaek.
lagu Hanyut.
to b honest, aku ta penah pon denga lagu ni sebelom ni..
1st time gak la dengar.
boleh laa~~
asalkan ade satu lagu yang tersaangkut an.
haha

Hanyut~~

btw, persembahan penutup agak gempak.
persembahan dari Kak Pah, Ziana Zain n Dato' Siti.
terbaek wok!
ade la jugak le tutup ketidaksempurnaan AJL kali ni an.
ape2 pon....

Dato' Siti memang terbaek!
muwahaha

aku ase ta ya kot aku nak gtau sape yang menang malam ni.
mesti 1 Malaysia da kecoh an. heh
k la, salam:)

*terase cam wartawan hiburan BH plak. ahxx

6 25 SARCASM BERKATA-KATA:

nabiha hamzah said...

wah2..
boleh jadik paparazi neh..
ngeh3.. :D

..tapi bukan aku.. said...

@nabihah..
kan3??
ade ke job tu kat Malaysia?
hehe

nabiha hamzah said...

ad jerk..
ramai jerk paparazi x berbayar kat malaysia neh..
haha..

..tapi bukan aku.. said...

kalo camtu, le la cari duit tambahan.
hehe.folo saye kalo sudi keh.
heh

Isteri Yang Comel said...

hahha..leh jadik wartawan melodi ni.. layans...

..tapi bukan aku.. said...

@Isteri Yang Comel..
hehe..
nak ke diorang amik mr_right??
kikh:)