ahli sarcasm

Thursday, January 20, 2011

tagged by mr Locker:)



"Once you have been tagged,you suppose to write a note, with 25 random things, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag yuo, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

salam...
first of all, mr right nak ucapkan tenkiu kepada mr Locker kerane sudi tag mr right keh.
bak kata mr Locker ni, beliau nak mr right listkan 25 random things about mr right.
so, here u go:)


mr right......

  1. ..seorang lelaki yang baek, peramah, romantik. muwahah. lawak jek:P
  2. ..berasal dari raintown of Malaysia, Taiping:)
  3. ..berusia 19 tahun n sedang wat degree kat US. eh. USM:P -Bachelor of Science (Hons) in Geophysics:)
  4. ..suke berkawan:) jadi, sile la folo mr right keh! hee <poyo an??>
  5. ..sangat obses dengan mikrofon. kalo dapat mikrofon, mmg tetibe dengan sekelip mata penyakit sawan tiba. haha.. selalu jadi mc formal kat kmPk n USM ni
  6. ..mule melibatkan diri dalam dunie sebagai blogger ni pas bace blog kawan. seronok!
  7. ..before masok USM, mr right study kat kmPk (Kolej Matrikulasi Perak) amik sc fizik. n banyak gile kenangan mase kat kmPk dulu. huu
  8. ..ta suke tengok movie except kalo movie tu mmg bes. eg; Sepi n Ayat2 Cinta -___-"
  9. ..jenis yang suke tido. hee
  10. ..ta suke berada di tempat yang ramai sangat orang. rimas!
  11. ..suke berjalan. plus, kalo berjalan sorang2. <pelik~~>
  12. ..suke warne-warni. contoh, pelangi. haha
  13. ..suke ketawa. sampai kadang2 ramai yang cakap muke mr right akan berubah menjadi merah sbb terlalu excited ketawa. hee
  14. ..suke on9. especially utk fb, blog.... utk study??? >.<
  15. ..lebih suke dok uma kalo mase cuti n ta suke kua kecuali kalo ade mende yang mustahak. hee. lebih suke nengok tv jek:)
  16. ..ta suke kalo orang kaco mase tido. mmg ta layan rr.. hee
  17. ..ta suke juge kalo orang kaco mase mandi. lantak kau la! haha
  18. ..sangat obses ngan kamera. abeh sume kamera&enset kengkawan jadi mangse cz semata2 nak tangkap gambar mr right. hee
  19. ..kalo dapat lagu baru o lagu yang mmg sedap, mr right akan dengar berjuta2 kali. hahah. wlopon orang laen da bosan dengar. hee
  20. ..suke melayan perasaan <bukan jiwang keh! tapi romantik~~ hee>
  21. ..suke makan banyak tapi berat ta naek2 pon. 49~53kg jek. myb metabolisme tinggi~~ heh
  22. ..suke tengok akak nye buku atlas mase kecik2 dulu. myb sbb tu kot amik geophysics skg. hee
  23. ..suke tgk national geography n anythg related to natural dsaster:)
  24. ..sgt merindui family pabila jauh d perantauan ni. <perantauan kah?? hee>
  25. ..cube sedaya upaya untuk jadi terbaek untuk semua orang especially to my beloved parents:):)

...ha! da abeh an?? puas tak? cukup2 la tu an. takot2 korang jemu lak. hee. btw, tanx again to mr Locker sbb sudi tag mr right:)

tibe mase utk tag orang plak.
kali ni, mr right nak tag......

*mr Locker again:)*
*apih el nino*
*erza*
*mozuba*
*rizal*
*Tiqa*
*Suzanne*
*Nurulee*
*Faiqah*
*rawt rawt*
*nohfee*

n kepade sesape yang nak join. ta larat nak tag 14 orang lagi. hee

okeh, terime kaseh sume! hee


0 25 SARCASM BERKATA-KATA: