ahli sarcasm

Sunday, January 2, 2011

bermulanya cerita baru:)

salam:)
"mengapa kita berjumpa kalau hanya untuk berpisah?
ini cerita kite..
cerita baru Enhanced by Smiley Central
epy new year!!"

haha.. cam kenal je ayat tu an?? 
tu ayat status aku kat fb.
tadi aku tengok cite SEPI, padahal da banyak kali aku nengok nye.
de la satu ayat ni cam best je, so aku kopi o ais la kat status aku. heh.
ok! 2011. n skg, da 1.1.2011 (semalam)..
sangat cantek tarikh tuh. suke2!!
n ni my 1st entry selepas sal contest blogger peramah tuh.
aku sangat sukekan 2010!
i'll miss u! 
banyak mende yang da terjadi
n banyak kenangan yang aku takkan lupekan sampai bile2.
kalo last year aku sambut new year kat kmPk,
n sekarang aku sambut kat usm lak.
sunggoh cepat mase berlalu!!
n aku jenis yang ta reti nak wat azam2 ni.
takot ta dapat nak ekot. tapi matlamat edop tu, ade laa:)
ok, aku nak cite n letak la pic2 perasan aku kat entry ni sepanjang 2010 ni..
permulaan 2010 aku bermule ngan sem2 d kmPk..
aku sangat merindui kmPk!
aku sangat merindui k'edopan sbg seorang pelajar kmPk:(


ni bilik aku mase sem2 kat kmPk.
kemas an?? heh


kaktus ni comels gilos!
de orang juai kat kmPk dulu..
murah, so aku beli la! hehe


14.4.2015
janji K.A.M.I


aku kalo bab2 snap pic,
aku mmg eksited semacam!
macam pic ni!!
hahaha


kengkawan tutor sem1
f2 t12b


same kan ngan profile pic fb aku skg?>>>
ni tutor sem2..
miss them so much!


mase ni de ptandingan kaligrafi kat kmPk.
tetibe je aku sesat nak masok :P


ngan bsfren sem1, sem2 n sampai skg.
firdaus~~


besfren sem2 til now:)


mase ni de majlis kat kmPk.
semangat je nak nangkap gambar an :P


mase ni baru pas majlis mnta restu dari lec b4 final.
muke innocent je sume an. hee


wasiat kengkawan sem1:(


wasiat kengkawan sem2 
(mude hadapan)


wasiat kengakwan sem2
(muke belakang)

banyak gile yang diorang bagi wasiat kat aku!
sampai sekarang aku still simpan wasiat2 tuh, n 
aku akan simpan wasiat2 tu sampai bile2..
huuu~~
kenangan...

then, da dapat result mtrx,
aku pon apply la cos kat bawah borang upu n usm.
act, aku ta penah pon tpikir nak masok usm ni.
ta ase cam layak pon. heh
aku nak masok um, geology sebenar nye..
tapi nak wat cane an.
pas g munsyi ritu,
trus dapat mesej yang kate aku dapat usm.
agak gumbira+sedeh gak la.
gumbira cz dapat cos yang aku nak; geophysics
n sedeh cz aku tade geng yang rapat kat sini
 <mase mule2 dulu>

dalam bulan 7 camtu, aku pon masok la usm..
n ni antare insan2 yang aku jumpe:P

kosmate2 aku:)


bebudak cube aku:P


lab partner.
dikelilingi oleh gadis2! ahha:)

ni mase convex; Protokol dan Jemputan.
nak juga tunjuk muke aku ni an. cehh!


sume nga tunggu komuter usm.
hahaha


ha! tu antare pic2 aku sepanjang 2010 ni.
tade la sume aku nak upload an.
mampus la aku camtuh. heh
aku just letak pic2 aku mase kat kmPk n kat usm jek.
pic2 event biase, tade la banyak sangat.
sangat merindui tahun 2010!


2010 mengajarku erti kehidupan.
2010 mengajarku erti seorang insan yang telah meningkat dewase.
2010 mengajarku untuk menjadi seorang yang berdikari.
2010 mengajarku erti kesabaran untuk menghadapi setiap liku2 kehidupan.
2010 mengajarku untuk mengenali insan yang bernama 'sahabat'.
2010 mengajarku erti kesungguhan.
2010 erti membawa erti segala-galanya.
2010, aku takkan melupakan mu <ceh ayat!>
Thank You so much!!


2011, here i come!!
:')


0 25 SARCASM BERKATA-KATA: