ahli sarcasm

Tuesday, February 1, 2011

bile mr right bersama diorang....

hye guys!!
touching tak title entri mr right??
hee.. agak la an. emo!:P
seminggu before balik CNY ni, 
hari2 d usm dipenuhi dengan segale aktiviti ngan dak2 geophysics first year.
seronok! 
kitorang bukan berpuak, tapi nak wat cane.. 
da jadual kitorang ta same ngan dak2 physics yang laen.
nak wat cane an. huu
tape guys! t kite wat trip reramai ek!! 
kite pusing satu penang! hee
actually, kitorang da plan lame da mende ni.
tapi cume tunggu mase je nak wat an.
n ri khamis yang lepas, 
kitorang dapat kua ramai2.
sume nye 16 orang. wee~~
n tah nape, mr right tetibe lak rajen nak wat collage ni.
hee


jadi tak collage mr right?
act, mr right baru berjinak2 ngan edit-m'edit ni..
tah pape jek. ta santek pon, tapi saje nak try.
nak tengok? nak tengok?
nahhh....


tetibe aku sawan nak edit ni..
hee


diorang mangsa keadaan~~
tapi ade aku kesah??? haa


gambar sendiri pon nak edit
-______-"

ha! tu antare hasil kerje yang ta lawa tapi..
mr right anggap 'lawa'.. haa
wat malu je nak post kat blog an. hee

ok, da lari tajuk..
beberape hari before kitorang sume balik 
dari cuti mid sem, 
kitorang (dak geophysics) kua la sesame..
semangat gile nak sewa kereta bbagai.
konon nye, nak g batu feringghi, nak tengok laut.
sekali ujan maa..
kesedihan melanda!:(
kitorang da lost. ta tau nak g mane.
sebelom tu, kitorang engat nak g taman rama2.
ala kanak2 gtuh!
agak kelakar laa..
sekali nak djadikan cerite, taman tu pon tutup gak.
adehh~~
ape la naseb kitorang.
mmg ta bape bernaseb baek la hari tu sebab macam2 berlaku before kitorang sume bertolak.
mr right malas nak cerite sbb takot korang pening.
hee..
so, dalam trip sehari kitorang yang penat+bes gilos tu..
ni la gambar2 yang dapat snap.
p/s: gambar mr right mmg belambak!
well~~ haa











dalam dok sibuk makan ala2 korean tu,
kitorang wat suprise party utk 3 bufday gurls ni..
faiqah, nabila n aida.
ni je kek yang mampu kitorang beli:P




tangan yang memegang nye tu,
tangan mr right laa..
ketaq ehh! aha


ade la dalam 11 lebih..
nak dekat pukul12 malam kitorang balik usm..
penat kot!!
bile mr right bersama ngan diorang, 
sume masalah dapat dilupakan.
walopon mase tu, esainmen ade yang ta seap ag. hee
sangat seronok bersama ngan diorang sume seharian.
kepade dak2 physics yang laen,
maap la ek.
kitorang bukan ta nak ajak, 
tapi jadual kite bukannye same an. huu
btw, mr right nak pomot gak page mr right kat fb.
mr right tau, sume mesti ade fb an.
so, kalo senang2 jari tu, search laa...


hafizilmi.blogspot.com

n 'like' sekali keh!
bubye!!:)

p/s: pasni mr right akan jarang update blog sbb sebok ngan aktiviti u..  tapi kalo mr right ade mase, mr right akan update keh! hee



3 25 SARCASM BERKATA-KATA:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

apiz..ko makin gemokkk.. hahaha..wish u gdluck k kat USM..:)

mr_right said...

@Fee Heezah..
kan3??
da makin gemok. huu
wish u gudluck also!
:)

GADIS KECIL said...

suke tgk blog mr.right..cntik..n hepy je...gudluck yer dik....:')