ahli sarcasm

Tuesday, February 1, 2011

contest kami pose comey:)


haaa..beminat ke tidak??
kalau berminat jom baca syarat-syaratnya dahulu ya..

1)macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa.tapi susahlah bila update nanti.so,lebih baik followlah

2)taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3)korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4)korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..
.................................

tanx to cik mulan jelita:) kerane sudi tag mr right:)

and...
ni gambar yang mr right nak ptaruhkan:P
jeng3!!


mr right join sbb mr right ase...
gambar ni le ke dkategorikan sbg comel??
hee..

so now, mr right nak tag kengkawan mr right lak..
*ikmal*
*awangku johan*
*wan zulqhairi*
*locker*

terime kaseh sume nye!!
:)

p/s: pilih saye sebagai pemenang keh! hee

10 25 SARCASM BERKATA-KATA:

Faruq Sutan said...

hahah.
teringt la time amk gmbr 2.
best gile kn dlu....
sronok jerk

mr_right said...

@Faruq Sutan..
kan3???
sangat lame gambar tuh.
sbb tu aku wat utk masok competition:P

Anonymous said...

hahahahaha!!~sumenye comey2 belaka!!~
rindu semua..~Allah je yg tau betapa rindunyee ati ak ni..xde sape dapat gantikan korg sume d ati ak ni..~ :)

amny.. said...

thnx join..;))

best of luck k...:DD

amni folo sini..

aziz said...

weh muka ak gak ko nk jadykan modal....haahahaha...good luck bro(1st tyme ak sokong ko)

mr_right said...

@daus..
aku la yang paling comey an??
hee

mr_right said...

@amny..
tenkiu.
pilih la mr right sebagai pemenang ek!
comel tuh!
hee

mr_right said...

@agis..
muwahah~~
tenx2!!
(tetibe je nyokong aku. mesti ade pape an. hee)
ko jadi model???
err~~ okeh. mengaku la jap.
hehehehe

Awangku Johan said...

thanks mr-right tag awang..
dah buat ek

mr_right said...

@Awangku Johan..
same2:)
tenkiu gak keh;)