ahli sarcasm

Tuesday, February 15, 2011

cuti-cuti dalam kekusutuan @_____@

hello people!
da lame mr right ta wat entri baru an..
sian kat korang yang tunggu mr right.
hee.. ade ker??? -____-"
actually sekarang mr right nga busy giler2 ngan projek karnival.
desasiswa a.k.a hostel mr right ade wat karnival.
n mr right kena jadi kepale untuk portfolio n jemputan.
agak gelong la bile mr right pikirkan balik.
kusut jadi nye..
nama karnival ni Karnival Wanita 1Malaysia USM.
ni poster nye...






pening3~~ 
karnival ni tinggal beberape hari je lagi.
n banyak lagi benda yang ta settle kan lagi.
hmm, nak buat cane an.
orang da bagi kepercayaan kepade kite:)


n dsebabkan terlalu bz sgt ngan karnival ni,
desasiswa mr right bawa kitorang g Langkawi ritu.
seronok!
at least kitorang dapat releasekan tension selame 3ari.
jumaat, sabtu n ahad.
tapi balik desa, kena la proceed ngan keje2 karnival an.
macam2 kitorang pergi..
walopon mr right penah g dulu,
tapi ase cam seronok la bile g ramai2 an.
happening giler~~
hee... n ni la hasil nye! 
:)


































well~~
bile orang cakap sal Langkawi, mesti orang akan pikirkan coklat an..
ha.. ni antare yang mr right borong! wee~~









n ni pic yang mr right mmg betol2 buang tebiat.
payung pink???
errr~~~~
tolong wat2 ta nampak keh! hee

okey. mr right mmg buang tebiat time ni:P

ok la guys! 
mr right nak g meeting lak ni.
daa~~~
jumpe lagi keh!
:)

4 25 SARCASM BERKATA-KATA:

isz said...

best kan p langkawi,,nak pergi lagiii

mr_right said...

@isz..
agak bes la sebab g ngan geng.
isz bile last g langkawi?
hee

Rozuan Ismail said...

wah!!x pernah jejak kaki kt sana..mesti best kan..

mr_right said...

@Rozuan Ismail..
bes la gak.
ni kali ke2 jejak kaki kat Langkawi.
tu pon orang sponsor..
hee