ahli sarcasm

Tuesday, February 1, 2011

contest pic hitam putih cool*)


hai sume!
rini mr right update sal contest yang de dalam blog ni jek.
si0x join contest2 ni walopon..
mr right ta pernah sekali pon menang.
huu.. sadis an?? hee
okeh2!
kali ni mr right masok contest pic hitam putih cool.
mr right mmg suke bgambar.
kalo nampak kamera, ta kesah la kamera sape pon, 
mr right balun jaa.. hahaha
sian an diorang?
so, contest kali ni mr right ken ptaruhkan pic hitam putih mr right.
btw, tanx to cik iqa:) kerane sudi tag mr right.
hee

kalau nak,,bole try tekan and usha kat sini

terma dan syarat dari cik siti fatimah:)

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog 
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011



jadi, mr right dengan senang lenang nye nak mpetaruhkan pic hitam putih nii...


ni pic mase mr right wat reunion kat kmPk t'chenta:)

kalo la mr right dapat rm100 tu, mr right ase.....
mr right nak tambah uit nak beli hfon sony vivas.
muwahaha~~
(dalam angan2 jek)

so, mr right nak tag...
*cik mulan*
*eka*
*farahin*
*fee hafeezah*
*E.d.Y*


itu je!
daaaa~~~


3 25 SARCASM BERKATA-KATA:

nelly said...

Gud luck .

mr_right said...

@nelly..
terime kaseh!
:)

siti fatimah said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)