ahli sarcasm

Monday, February 28, 2011

MR RIGHT BEBAS! (seap caps lock lagi. hee)

assalamualaikum sume!!!
sehat?? hee... mr right sehat jaa.
mesti korang sume pelik nape mr right cam happy semacam je kan??
ni sebab Karnival Wanita 1Malaysia 2011 mr right tu da tamat a.k.a habis.
YES! ALHAMDULILLAH~~
sume nye dapat berjalan dengan lancar.
majlis perasmian pon dapat berjalan dengan baek walopon ade sikit cacat celanya..
tape. mr right akan jadikan sume tu sebagai pengajaran pada mase hadapan ye! 
budak baru belajar~~ hee
lepas da habis ni, mr right ase cam puas sangat.
ase bebas sangat! wee~~ 


(terbang d awangan)

haha.. gila pa!
n ase cam usaha kitorang selama 3 bulan lebih ni berbaloi sangat bile karnival ni da melabuhkan tirai.
penat gile nak wat surat jemputan segalaa..
engat senang je kan.
selame ni just buat n karang ayat sesuke ati je an.
tengok2 memang ade format die.
n bape kali tah kena reject sebab ayat tak 'sedap'.
mule2 kna reject agak marah+panas, tapi bile pikir balik..
memang salah sendiri pon.
da ayat ta sedap kan.
tambah2 kalo nak antar surat kat orang luar an.
takan nak anta ayat cam anta surat kat makwe an.
o0ps! haha
memang tertekan gak bile wat sume tuh.
sampai diri sendiri pon kadang2 terabai an..




tapi bile pikirkan balik, sume tu salah satu cara untuk kite belajar.
bile lagi kite nak belajar mende2 cani kan.
at least, sekarang mr right da tahu cane nak wat surat formal dengan cara yang betol kan.. huu T_T


ha! memang wajib setiap entri mr right ade gambar an..
ni antara gambar2 mase majlis perasmian ritu.
sikit je tangkap nye pon.. huu


muke penat tapi legaaa -____-"

muke bahagia baru abeh majlis perasmian:)

geng2 perasmian:)

nisa and fida:P

kawan2 yang banyak membantu T_T

gerai-gerai yang membantu aku,
dalam menambahkan berat:)

di malam hari. huu

karnival ni seronok sangat walopon penat wat sume mende.
dalam karnival ni, mr right tau semua jenis perangai manusia.
ade yang macam tu, ade yang macam ni..
o0ps! ENOUGH. 
no komen~ haha

alhamdulillah, sume nye dapat berakhir dengan baek.
tahniah kepade pengarah projek; Kak Husna sebab jadi pengarah projek yang begitu tenang menghadapi segala dugaan yang mendatang. huu. n semua sekretariat keh! hee
(ni bukan ayat buyers keh! hee)


BERITA GEMBIRA!!


tadi mr right dapat email dari .........
die cakap nak amik gambar mr right,
utk tujuan ..... diorang t.
wah! apakah??
terase macam artis plak.. heee
padahal muke ta komersial mane ponggg...
tape2, baru permulaan.. 
mule dari bawah. cewah! hee.. berangan!

ok la guys! 
da penat jari ni menaip..
bubye sume!! 
terime kaseh kerane sudi bace entri ni keh!
ngeee~~
wasalam:)

ft: berat mr right naik mendadak sebab terlalu tension ngan karnival. tapi tade la mendadak sangat. 5 kg jek. huu

4 25 SARCASM BERKATA-KATA:

padlie said...

Dah lama giler tak join festival.. last sekali terlibat ngan karnival ulangtahun angkasawan 2 tahun lepas..
apapun, tahniah kerna berjaya menjayakannya.. :)

Entry terbaru padlie: Bestnya jadi V.I.P.

mr_right said...

@padlie..
yeke. mr right maseh student.
baru 1st year kat usm ni..
awak belajar dekat mane sekarang??
huu

Dda Ly said...

:) mesti lega sgt2 bile dah bebas tuh..hihi

meh ke rumah,
~happy birthday damia~
keep in touch ye..♥♥♥

mr_right said...

@Dda Ly...
ya3!!
sangat puas bile da abeh sume nyee..
hee..
insyaAllah mr right akan ke blog Dda Ly:)