ahli sarcasm

Wednesday, March 16, 2011

ade cap ke kat dahi mr right ni ????

mai sini sume !!!
ade cite hot ni ! ahah
(saje je wat kecoh kan)
mr right saje nak meroyan secara tetibe nak gtau yang mr right lagi sekali diserap untuk masuk dalam portfolio protokol.
OMG~~
mr right engat pas Karnival Wanita 1Malaysia 2011 tu, 
da abeh la seksaan protokol mr right.
rupenye ade lagi..
untuk majlis makan malam desasiswa mr right. 
ARENA ~~ huu
(ta sure ARENA tu stand untuk ape-____-")
tape. sabar jela. da amanah kan.


tapi yang pelik nye, nape mr right diserap masok dalam protokol lagi???
nape tak hadiah dan cenderamata ker...
baru fun !
mr right tade la cakap keje protokol ni tak fun..
tapi agak berat la kan.
orang dengar protokol pon da takot. 
adehh.. tapi memang berat pon.
sume mende memang betol2 kena protokol.
ta larat ~~~


kat sini mr right nak kongsi sikit antare pengalaman mr right dengan protokol ni.
semenjak mr right belajar kat usm ni..
baru 1st year; 2nd sem.. hee



  1. CONVEX : Convocation Expo usm 2010, portfolio protokol
  2. Pengacara Majlis Majlis Berbuka Puasa Desasiswa Restu, USM
  3. Pengacara Majlis Majlis Berbuka Puasa Pusat Pengajian Sains Fizik
  4. Pengacara Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Pusat Pengajian Sains Fizik
  5. Pengacara Majlis Hari Keusahawanan USM
  6. Gerak Kerja Sambutan Majlis Raya 1Malaysia MPP USM
  7. Ketua Portfolio Protokol Karnival Wanita 1Malaysia USM


tu la die..
(entri tersebut bukan bertujuan untuk riak atau ape2 ye)
mr right da ta larat nak pegang protokol tapi maybe da sebati ngan jiwa kot !
sebab tu ta kesah nak pegang lagi. hee
mungkin kerja kali ni akan lebih mudah.
insyaAllah, mudah-mudahan (:

dalam dok tulis entri ni, mr right memang terpikir gak kalo2 1 ari nanti bole jadi cam diorang2 ni..
check it out !! hee

ally iskandar
teringin nak jumpe beliau !!

awal ashaari
suke k'spontanan beliau(:

aznil hj nawawi
otai maa !!!

mr right pon ade la berangan nak jadi pembaca berita.
selalu je saje gedik baca surat khabar cam baca berita. hee

ashwad ismail !
ade karisma bile baca berita !!
(beliau approve fb mr right. hee)

kenape sume mula dari huruf 'A' ???
-_________________-"

enough okeh..
da sangat lari ngan course mr right sekarang.
tapi ta salah kan kalo nak cube. hee..
okey la guys !
takat ni je ek.
papai :)


btw, Anugerah Bintang Popular tahun ni, bape hb ek??? hee



4 25 SARCASM BERKATA-KATA:

faiqah said...

hahahhahah....tahniah:)
org percye dgn ko weyh

Henry Zackery said...

tahniah, dan sabar ye..
setiap cabaran yg kita lalui pasti ada ganjarannya :)

mr_right said...

@faiqah..
huhu..
bile orang percaya la watkan aku lagi takot.
btw, tanx (:

mr_right said...

@Henry Zackery..
insyaAllah dude !
tanx for d advice !!
n tenkiu atas ucapan juge(:
hee...