ahli sarcasm

Monday, March 21, 2011

blogspot sepatotnye ade notification cam facebook -_____-"




assalamualaikum people !
apa khabar sume??
mr right baru balik kelas..
walopon baru balik, tapi tetap gak menghadap lappy nii.
update blog ~~ hee
ni mr right nak cite sal notification blogspot..

korang perasan tak kalo sesape komen entry korang,
mesti tade notification an??
memang ade kat ruang 'comment' tu, 
tapi kalo ta tergerak nak klik, tade laa.. huu
n kite sendiri yang kena alert mende2 cani. huu
kalo ta perasan, ta menjawab la komen blogger2 tuh..
sian diorang kan.. 
kadang2 mr right pon ta perasan.
kalo ade notification cam facebook kan senang.



at least bile kite da bukak dashboard masing2,
tau la sape yang da komen, sape yang baru jadi follower kite, bla bla bla ....
kan lebih senang kalo camtuh.
diorang yang da follow kite n komen entry2 kite, tade la rase cam 'keseorangan'.
at least bile kite da balas komen2 diorang, so secare ta langsung, diorang sume akan rase cam dihargai..
tade la kite wat ta tau je kan ngan komen diorang tuh..
tapi kepade sape ek kite nak wat aduan sal mende ni ek??
(cewah ! cam wakil rakyat plak an. hee)




same la gak ngan 'like' button tuh.
ta kire la sama ade kat dalam facebook ke or blog.
orang yang 'like' status or entry kite mesti bagi diorang,
status or entry blog tu maybe ade kaitan ngan kehidupan diorang..
tak pon, bagi diorang status n entry tu LAYAK untuk di'like' sebab bes !
hee.. secare ta langsung, orang yang buat status n entry tu akan rase die dhargai jugak..
cam cycle laaa.
kite memberi, orang merase :)


mr right ase memang patot la sistem 'notification' ni ade.
senang untuk kite bagi blogger n kepade sume yang follow kite.
kat sini mr right nak ucapkan terime kaseh banyak2 kepade yang sudi follow mr right ye !
mmmuuaahhhh !!!! 
cam ucapan menang grammy awards plak an. hee
=.='


p/s : lumrah manusia untuk rasa dihargai dan menghargai (:


bye !

4 25 SARCASM BERKATA-KATA:

.:|kamaryeah|:. said...

mcm sy plak...
sy guna widget recent comment...
atleast tau la klo ade yg komen or bertanya pape kan~
atleast xde la terabai komen sume org~

FariehanIbrahim [LBC] said...

aah terpikir gak kn,
kalu de noti, msti kite taw org polo belog kite kn..heee ^^

mr_right said...

@.:kamaryeah:.
huu..
yeke. bagus gak widget tu kan..
mr right pon nak try la nanti.
insyaAllah (:

mr_right said...

@FariehanIbrahim[LBC]..
kan3??
sepatotnye ade la noti supaye kite sedaq kan..
hee.
btw, tanx for d comment.
anda tidak terabai (: