ahli sarcasm

Saturday, March 5, 2011

i'm lazy-______________-"


selamat tengah hari yang terik hari sabtu ni!!!
oh tidak~~
mood mr right tersangat la malas sekarang..



ase nak rehat je sepanjang hari,
lepas melalui seminggu yang begitu stress..
padahal next week segale mende kena anta.
next week mr right kena anta report lab geology.
ade test modern physics n geology gak..
plus, ade gak listening test untuk mandarin class.
OMG~
bulan mac akan menjadi satu bulan yang amat perit bagi bebudak physics usm (1st year). huu
tersangat la banyak mende yang mr right kena settlekan rini..
kenape rini??
sebab sok(6/3) sampai selase(8/3) mr right ade hal.
kena g KL sebab ade conference mende tah.
ha! geology n geophysics conference kat klcc.
mr right pon ta tau mende tuh-__________-"
ape yang mr right tau, ade pameran, booth2....
alaa.. cam pameran bease2 tuh. hah
tapi dari semua syarikat minyak laa..
dulu akak mr right ade g mende ni.
so, ade la segale buku, pamplet, etc yang mr right amik dari die.
tapi mr right tade geng lorh nak g mende ni.
mostly yang dapat g dak2 2nd year n 3rd year.
adehh~ ta bes gile sebab ta bape rapat.
ta kenal sangat.
da la kite ni first year an.. heh
batch mr right ade 4orang termasuk mr right yang g.
wakil batch la konon nyee.. (apekah???)
tapi kalo ade geng2 yang sekepale cam faiqah, ain, man, ainun etc....
bole la bergosip selalu kan~ haha
mr right ta cakap yang geng2 batch mr rigth yang g tu ta rapat, cuma beasela..
kan bes kalo dapat g ngan geng2 yang LEBIH sekepale..
hahaha...
o0h! WHATEVER~~ (tale komen lebih2)


ha! semalam mr right ngan kawan mr right g cari seluar.
seluar untuk g conference ni sebab,
seluar mr right yang lame da ta muat.
da TEMOK! ahxx!
semate2 an~~
ye la.. 
conference ni nak kena pakai baju formal segale.
kat usm ni mr right tade la pakai formal kalo nak g kelas ke ape..
pakai jeans, n kadang2 track suit! haha
sampai ade kawan mr right tegur nape mr right pakai track suit g kelas.
salah ker??-________-"
mr right lebih selesa.
kite pakai ape yang kite rase selesa an..
tapi kadang2 jela mr right pakai track suit.
most of d time, mr right akan pakai jeans laa.. hee
lawak3~~


hm, okey la. 
mr right akan cuba sedaye upaya untuk cari semangat untuk seapkan segale keje rini.
walopon mata n tangan mr right just kat lappy ni jek.
haha
fb, blogging, ym, etc.. lalalalala~~




btw, ade sesape le bagi kata2 semangat untuk mr right????
huuu
really need it:(


p/s: final exam tinggal bape puluh ari je lagi. huu



2 25 SARCASM BERKATA-KATA:

pemalas gurlz......nak rajin!!!!!!!!!!! said...

ha nseb bek ko mention NME AK..trme ksih hafiz mention nme ak..
kcian ak tgk ko..ko wat2 r sakit ker...pgsan spnjg hari ker..so xyah r g..

mr_right said...

haha...
kalo aku wat2 pengsan, t aku ta dapat elaun nye!
haha..
g la jugek!
huu