ahli sarcasm

Monday, March 14, 2011

meroyan selepas beberape hari ta le update !!!

hye guys!
finally mr right dapat wat gak entry baru.
OMG~~
kenape la wifi usm ni sangat lemb...
adakah mungkin kesan daripada tsunami d Japan??
maybe~ huu
seb baek ade bb n akak mr right yang bayarkan..
huhu..


ha! entry kali ni mr right nak cite sal mr right kua ngan kawan2 mr right.
pusing penang !
actually, mr right teman diorang jek.
diorang kena wat research SHE (Hubungan Etnik).
wat der .... ???
mr right nye penasihat akademik ta kena suh pon g tempat sebenar n tangkap pic segale bagai untuk bukti.
seb baek laa..
tapi esainmen SHE mr right pon ta seap2 jugak. ahha
part mr right ag sikit je lagi..
so, mr right nak letak sikit pic2 yang sempat d snap n d'edit oleh mr right.
hobi baru ; EDIT PICTURES(:


over kan??

kawan lame.
jejak kaseh??? -________-"

ni kawan baru ! haha

suke !!

lame (:

no komen........

klasik !

ni part yang tade edit2.. hee









n ni muke sebelum tengok HMM..


HMM bole laa..
tade la best sangat.
ataupun maybe mr right sendiri ta reti nak menghayati kan.
cite ni penuh dengan kata2 pujangga gtuh !
sesuai sangat untuk sesape yang amik sastera n suke sejarah.
hee..

okey la guys !
jumpe lagi nanti ye !
tunggu entry mr right yang seterusnye....
assalamualaikum (:


6 25 SARCASM BERKATA-KATA:

faiqah said...

kat mana tempat2 ni?

Henry Zackery said...

pergghh !! lama x jenguk mr_right nie T__T
mane hilang bro ??

Uji Kehebatan Keyboard Anda Disini

mr_right said...

@faiqah..
ape tah name die..
temple ni dekat2 ngan jetty gak laa.. huu

mr_right said...

@Henry Zackery..
haha.. mr right ade je kat sini.
cuma sibuk sikit.
tambah2 nak dekat final ni..
heh.
jangan risau.
kalo mr right ade mase, mr right update n jenguk blog Henry Zackery ye (:

Henry Zackery said...

ooo final, patutla..
jgn lupa dtg blog henry zackery nie ha..hehhe
ada update bg tau aku k..

10 Wantita Paling Disukai Lelaki Di Dunia

mr_right said...

@Henry Zackery..
huhu.. okey3.
kip in touch ye !!
(: