ahli sarcasm

Sunday, March 20, 2011

mr right akan merindui mereka sampai bile-bile.. (part 2)

halloo sume !!
entry ni sambungan dari entry yang lepas.. 
mr right akan merindui mereka sampai bile-bile.. (part 1)
bukak la entry tu kalo nak tau ek !
tapi jangan lupe mai kat entry ni balik. ehe
so, ni sambungan nyee..
kalo entry yang lepas mr right cite sal kawan2 lelaki mr right...
kali ni mr right nak cite sal kawan2 perempuan mr right yang mr right rapat mase kat matriks dulu..
ta salah kan kalo nak rapat ngan diorang..
my miss biologist, jangan jeles ek ! 
kami hanya sekadar kawan. hee
here we go !




insan yang pertama ialah Ayu Zurika a.k.a Ayu:)




ayu zurika seorang kawan yang sangat memahami..
n beliau juge seorang yang sangat ta kesah ape orang nak cakap kat beliau asalkan beliau senang dengan ape yang beliau buat..
mr right satu kelas tutorial ngan beliau sem2 mase kat matriks.
selalu pergi jumpe lecturer untuk tanye soalan..
(sangat skema kan??)
mr right juge pernah digosipkan dengan beliau dalam kelas oleh lecturer physics kitorang-___-"
agak kelakar ! haha
mr right engat lagi yang beliau gak nak amik geology same ngan mr right dulu..
tapi apekan daya..
beliau ta amik , so mr right sorang2 la dalam dunia batu ni ! haha
sekarang beliau sedang study kat UPM. 
amik bac consumer science..
baguih la kan,.
anyway, sesape yang nak kenal beliau, beliau suda ade pakwe keh !
hee


p/s: bila mau jumpe huh?! banyak kali plan, tapi ta menjadi pon kan.. huu. tau la dekat ngan janet, tapi mai la penang gak.. bia aku bawak jalan sampai sesat ! haha
anyway, sangat rindu r nak g cubicle ngan korang lagii.. cari gado sal ko, bla bla bla.... cepat tol mase berlalu kan? huu


....


insan kedua ialah Jannah a.k.a Janet:)




halluu ~~
ini pulak Jannah n mr right gelarkan beliau Janet !
haha.. saje2 je mr right panggil beliau ngan nama tuh.
ta sangka lak le terlekat sampai sekarang kan.. hee
beliau ni orang sejati penang..
sangat pekat loghat penang beliau keh !
beliau seorang yang sangat ceria !!
kadang2 kite ta tahu mase bile beliau sedeh T____T
beliau pon sama kes ngan ayu tadi.
kawan mr right mase sem2 sebab same tutorial..
n kawan rapat si ayu gak.
paling tale blah, mereka still dapat u yang same.
sangat jeles !! huhu
beliau skg kat UPM gak.
memang selalu la jumpe diorang berdua ni kan. heh
btw, sangat rindu ngan gelak ketawa si Janet ni. ehe


p/s: JANETTTT !!! bila mau balik kampung n jumpe aku kat usm ni??? da lame aku tunggu tau ! haha.. btw, same la ngan ayu. rindu gile time kite study week an. rajen gile time tu g jumpe lecturer.. tapi sekarang tidak lagii. kite da ta same u. jage diri baek2 weh ! jangan lupekan aku. T__T


....
insan ketiga ialah Izzati a.k.a Anggun:)




kenape Anggun??
tanye empunya badan.. hee
Zati seorang kawan yang sangat riang !
sangat sporting !!
rindu la nak lepak2 ngan beliau lagi..
suke cite2 ngan beliau mase kat matriks dulu..
tambah2 kalo bab2 ta puas ati ngan orang..
cth sal N*****..
Zati, engat lagi 'pakwe' ko tuh? hee
beliau nga study kat UM.
amik Bachelor of Information Technology.
pergh !! gerun tak dengar?? hee
da la rumah dekat ngan u..
memang jeles la ! haha
anyway, sape nak num tefon die, sile gtau mr right ye..
untuk bakal doc, engineer n sewaktu dengannye saja yee.. hee. lawak2 jek !


p/s: uit ! engat kali terakhir kite jumpe? mase tu aku g UM pas aku interview scholarship tuh.. pastu, da ta jumpe kan. gile lame ah ! ritu aku g KL, tapi tak g UM laa.. bukan sesaje, tapi ade conference kat klcc. bukan ta nak gtau, tapi takot ko ade kelas sebab mase tu ri senin n selase. huu
btw, honestly mmg bes la jadi kawan ko ! banyak mende kite share sesame dulu kan.. ko penah belanje aku nasi lemak untuk bufday aku wlopon mase tu baru kenal. TERHARU LAJU-LAJU ! hii


....


insan keempat ialah Farahin a.k.a Faa:)




hye !ni faa.. 
sangat manis orang nyee.n beliau memang
senang kalo nak senyum:)
sangat rindu la !
beliau juge sangat rajen..
suke gak merapu2 ngan beliau dulu2.
sangat sporting juge ! hee
beliau same gak ngan gadis2 di atas..
sume nye sama kelas ngan mr right mase sem2 kat matriks.
bole kate yang sume dak2 kelas mr right mase sem2, mr right rapat lah ! 
kecuali..... o0ps ! haha
btw, faa ni nga sambung dgree kat UKM.
amik sc statistik.
w0w ! dak nombor ~~ haha
bagi mr right, cukup la ngan belajar calculus sem lepas.
hee.. tapi bes gak keje ngan nombor ni kan !
anyway, semoga berjaye faa ! (:
t'engat kite sume keje sesame mase majlis makan malam physics dulu tuh. huu

p/s: faa ! rindu gile ngan faa kot ! soalan yang same, bile mau jumpa huh?? banyak kali gak plan kan.. cuti panjang ni okey tak? ajak sume dak kelas kan.. ape2 pon, jangan lupe hafiz tau ! semoga faa gembira selalu keh !! jangan tension2.. rumah dekat je ngan UKM tuhh.. hee
....
ha ! tu la antara besfren mr right.
sekarang mr right saje2 je nak letak pic2 nii..
kenagan ah !














to be continued :)

0 25 SARCASM BERKATA-KATA: