ahli sarcasm

Wednesday, March 23, 2011

saye dapat 10A ! yah0o ~~





assalamualaikum sume !
sengal tak tajuk entry ni? hee
ha !! rini kua result spm an??
mesti adik2 yang amik spm, risau gile sal result masing2 an??
'abg' mr right dulu pon camtu gak.. huu
memang malam sebelum tu tale tido la !
even pagi nak g amik result pon still ketaq.
orang kedah kata; ketaq lutut eh ! :P
tambah2 hari sebelom nak amik result, 
'abg' mr right baru balik dari plkn..
memang ta sempat nak rehat laa..
terpaksa la muhasabah diri jap before g amik result tuh.
engat balik ape yang telah jawab dalam exam dulu.. heh
sangat p0yos !


huu.. memang agak cuak la.
tapi 'abg' mr right pergi jela amik.
tade la dapat 20A1 ker..
result besa2 jaa.. heh
tapi agak kecewa la sebab ta capai target an..
tade rezeki kan..
well, cam orang selalu cakap laa..
"bukan semua benda yang kite nak, kite akan dapat kan"
pape pon, 'abg' mr right percaye akan takdir.
mungkin bukan rezeki 'abg' mr right mase tuh..
so, 'abg' mr right teruskan belajar ke matrikulasi (kmPk) n sampai sekarang nga sambung degree kat usm dalam geofizik.
alhamdulillah:)


"bukan senang untuk jadi senang"
segala kejayaan perlukan pengorbanan.
'abg' mr right engat lagi dulu mase spm,
teap2 ri 'abg' mr right menelaah buku addmath sebab ta paham mende ape yang cikgu addmath ajo !
buat banyak2 latihan pon ta paham gak. huu




same la jugak ngan kimia, fizik n naseb baek 'abg' mr right ta amik biologi ! hee
kalo tak, memang pitam la kat situ. haha
tapi sume tu menjadi kenangan terindah dalam hidup kite.
kenangan di sekolah bersama rakan-rakan amat berharga..
tale dapat kat mane2 .
kat sekolah la adik2 dapat rapat ngan cikgu2, rakan2..
mungkin adik2 juge akan jadi seperti 'abg' mr right yang akan merindui setiap detik kenangan di sekolah dulu2. huu
syukur, 'abg' mr right sambung dalam bidang sains fizik bile kat matriks sampai sekarang..
okey ! suda ! ta nak emo2 ye !! hee




anyway, kepade adik2 yang nak amik result spm rini, semoge berjaya ye !


kepade yang dapat result cemerlang, alhamdulillah dan tahniah n teruskan usaha itu ! usaha lagi bagi ibu bapa adik2 bangga lagi dengan setiap kejayaan adik2. perjalanan adik2 bukan terhenti di sini ye ! usaha keras lagi ! chaiy0k2 :)


n kepade yang kurang berjaya, jangan risau. perjalanan adik2 bukan terhenti di sini saje.. panjang lagi perjalanan adik2. usaha tu penting ! mungkin kali ni bukan rezeki adik2 n Allah akan balas di kemudian hari. sape tahu kan? jangan putus asa n cube yang lebih baek lagi pada masa akan datang. kuatkan diri untuk mengahadapi hari-hari yang mendatang(:


so, 'abg' mr right nak share sikit.
ni gambar2 'abg' mr right mase zaman sekolah (:










okey la !
cukup2 la tu an.. heh
'abg' mr right baru balik dari geology lab nii..
kepale pon still pusing2 ! haha
bye ! 


.:pesanan seorang abang kepade seorang adik:.