ahli sarcasm

Sunday, March 20, 2011

tolong mr right :(





hye guys !!
nak gtau, awal bulan april ni mr right ade dinner.
memang lumrah hidup kat u ni dipenuhi ngan dinner akhir2 sem ek? heh
masalah nye sekarang nii, mr right ta tau nak pakai baju ape.
(poyo tak??)
tema nye arabic fusion !
omg ~~
mr right sangat blurr.. 
mr right cube tanye pak cik google, tapi tade pon fesyen untuk laki.
untuk perempuan jek..
laki pon nak bfesyen gak kan~ haha
mr right da try cari kat merata tempat.
segale jenis kedai baju mr right masuk n cari..
still tade. yang ade pon, baju kurta laa.
tapi mr right da ade..
nak try something new ! huu
so, mr right nak mintak tolong kat sesape..
ade tak sesape yang ade photo o design contoh untuk tema ni..
sebab mr right betol2 blurr sekarang ~
pliss ~~~~
sesape ade link sal arabic fusion ni,
bole tinggalkan link kat comment ni yee(:
terime kaseh *)

11 25 SARCASM BERKATA-KATA:

atiEy_[azHa] said...

pakailah jubah ke ? ala-ala ustaz gitu .

Aimifiqa said...

gaye mcm aladiin ke? hee.

Henry Zackery said...

ko pakai macam link aku bagi nie, serius smart :)

http://www.disneycostumeideas.com/wp-content/uploads/2009/09/aladdin-street-rat-disney-costume.jpg

Cik Yana said...

Pakai macam pak arab tu. Seluar kembang. Songkok tinggi tu. Mata bercelak. Jadi la arabic. Hahaha~

mr_right said...

@atiEy_[azHa]
mule2 mr right pon tpikir camtu, tapi pening kat perkataan 'fusion' nye laa.. huu

mr_right said...

@Aimifiqa
okey gak kan .. heee

mr_right said...

@Henry Zackery..
huu. tale nak bukak laa..
tapi kostum tu ala2 aladdin ker?? hee

mr_right said...

@Cik Yana..
hee..
kan ~~
tapi 'fusion' nye???

mr_right said...

ape2 pon, terime kaseh kepade sume yang sudi berkongsi idea (:

IkmalHisyam said...

tak yah pkai baju lah rite....

mr_right said...

@IkmalHisyam..
eh. mr right kena pakai la.
sebab mr right kan hott ~~
aha