ahli sarcasm

Wednesday, April 6, 2011

i ♥ sawah padi = CUN !

hello guys !
cube tengok tajuk atas tuh..
yup3 ! mr right sangat suke sawah padi.
kalo bole, nak je duduk kat tepi sawah tuh. 
makan tengah hari dengan gulai tempoyak + ikan talapia bakar + sambal tempoyak + angin sawah yang mendayu-dayu.. perghh !
sangat masyuukkkk okey ! haha
tak pun, wat photosho0t =.='
tapi sape la nak bawak mr right nak g sawah padi an. 
kesian betol !
sebab kampung mr right bukan ade sawah padi.
tepi jalan raya pulak tuh. adehh..
sedeh an?? sudah2 !! 
ta sal2 t kena pelempang free sebab emo terlebih an. haha


orait, straight to the point..
tadi mr right g tengok wayang.
da lame sangat an ta g tengok wayang..
memanjakan diri seketika -_______-"
so, mr right tengok la cite CUN.
seronok !
cite ni mostly gune loghat utara.
fine, walopon mr right dari utara gak, tapi Taiping tade la pekat sangat utara nyee..
(hye orang taiping ! lame ta balik kampung ~ huu)
bile tengok cite ni, hilang la sikit tension mr right an.
cite ni ade Remy Ishak n Maya Karin.


yang ni diorang bergandingan dalam teater Natrah kalo ta silap(:

ni baru betol ! 
kalo korang nak tengok muka remy ishak n maya karin tanpa mekap, 
tengok la cite ni !
Natural Beauty ~~ haha

sawah padi yang chanteqq ~~

sangat seronok la !
gelak terbahak2 gak mr right dalam panggung tadi.
lawak tol !
cite ni bertemakan roamntik komedi..
kalo nak tau lebih lanjut, sile ke panggung ye ! 
terime kaseh .. hee
bye !


cun 4 bintang !
huu

12 25 SARCASM BERKATA-KATA:

vshnu narav said...

pegi ta ajk pon...menci r ko rite...

mr_right said...

@vshnu narav..
haha..
g pas kelas laa..
kebetulan. hee

cik faiqah said...

wahhhh:)

mr_right said...

@cik faiqah..
mengapakah??? hahah

cempaka balqish said...

hehe..kat kg awok ade sawoh padi..mike dtg la kg awok.. :)

mr_right said...

@cempaka balqish..
kpg mr right mane ade sawah padi..
hee

daim said...

ok~ x ajak~~ sye nk makan ati~~~

mr_right said...

@daim..
haha..
kebetulan ~~~

h A n Y S said...

kat sawah padi best kalau buat photoshoot kan?! btw, insyaallah akan d tengok, mcm bessss..heee

mr_right said...

@ h A n Y s ..
sangat siox !
ade feeling wat photoshoot kat sawah padi ! hee
tengok la t ek..
bes ! heh

FariehanIbrahim [LBC] said...

sgt tenang kan kalu tgk sawah padi..
hijau jer..^_^

rmai ckp cter cun best,
nape tak ajak comel g tgk wayang..:pp

mr_right said...

@FariehanIbrahim [LBC]...
hha..
sangat seronok an kalo pandang sawah padi. huu
lorhh. comel nak ekot mr right ker?
awat ta habaq awai2. hee