ahli sarcasm

Tuesday, April 19, 2011

kehangatan makin terase ! hot.fm ker??? =.='


hye guys !
kali ni kena taip cepat2..
mr right kat sini nak ucapkan selamat berjaye kepade semua yang akan amik exam nanti.
kehangatan dan bahang final exam semakin terase !
tade kena mengena ngan hot.fm ke ape ekk:P
sekejap je rase sem2 neh. hee
paper mr right start rabu neh tapi yang paling penting, hari khamis laa.
paper modern physics.
rabu paper english(:
ade sesape yang nak ganti mr right jawab modern physics ni tak? haha.
n mr right habis 6 Mei 2011.
lame an?? adehh..
paper last hubungan etnik. terpakse tunggu seminggu kat usm ni semata-mata untuk paper yang sejam tuh=.='
okey la.
kat sini mr right nak minta maap kepade semua yang mr right telah buat salah.
mr right cuma manusia biasa.
ta lari dari membuat kesilapan an.
semoga berjaya !


i can do it !
we all can do it !!
chaiyo0k888 !
assalamualaikum(:



8 25 SARCASM BERKATA-KATA:

Liyana Z said...

best of luck mr.right!
nana pun final exammula esok! :)

shira sharif said...

gud luck!! :D

FariehanIbrahim [LBC] said...

exam slalu lame sbb jrk masa jauh2 kan..
tp elok gak, leyh stdy..(:

all da best mr. right, chayok2! ^_^v

Ain Johari said...

TEMAN TAPI MESRA KU ADALAH EINSTEIN.....
WHO CARE???OFCOZ I CARE!!!!
UOLS JELES???I KASI KACAU BILAU UOLS
PUNYE BLOG...PUNYE FB...PUNYE KETAS EXAM...
HAHAHAKAHAKAHAKAHAKAHAKAHA....KKKK......

mr_right said...

@Liyana Z..
yeke. kamu pon da nak start??
gudluck ye;)

mr_right said...

@shira sharif..
same la. gudluck juge !
hidop usm !!
hee

mr_right said...

@FariehanIbrahim [LBC]
hha. agak laa.
ade mase untuk merehatkan minda jugak an(:
terime kaseh budak comel !

mr_right said...

@Ain Johari..
err. POLIS ! POLIS !
ade orang meroyang kat sini..
TOLONG ~
hehe. gudluck !