ahli sarcasm

Friday, April 29, 2011

korang sayang mr right an??? an? an?

salam jumaat petang sume (:
simple je entry petang neh..
ha ! nak tanye nii.
korang sume sayang mr right an?
mr right ade join satu contest nii.
contest dari blog *rawt rawt*
so, mr right pertaruhkan gambar NI(:


ape yang korang perlu buat, korang kena 'like' page Rawt Rawt ni dulu ye..
then, kalo korang sudi, korang 'like' la gambar mr right tuh.
korang sayang mr right an? 
kalo sayang, 'like' la ye. hee
btw, tade paksaan di sini ye.
terpulang kepade budi bicara followers sekalian.
ngee ~
terime kaseh sume(=

ftnote: alang-alang tu, nak gak promote PAGE MR RIGHT ni gak. kalo sudi, 'like' la juge ye. terime kaseh(:



4 25 SARCASM BERKATA-KATA:

jia said...

dah lawat dah...

:)

dan dah like dah...

tak de paksaan dari mana mana pihak..

haha... :D

mr_right said...

@jia..
hehe.
dah like gambar mr right kat page tuh? huu
terime kaseh ye(:

vshnu narav said...

euww...haha...neh utk anda plak...

http://vshnunarav.tumblr.com/post/5046466643/true-friends-are-never-forgotten-they-live-within-our

mr_right said...

@vshnu..
err. perlu ke promote tumblr u tu??
dis is blogspot okey.
not tumblr.
sekian.