ahli sarcasm

Wednesday, April 27, 2011

diorang dah merdeka. mr right bile lagi???

assalamualaikum semua.
setelah mengharungi detik-detik yang mencemaskan, mr right kembali lagi. cewah ! haha
tadi mr right baru pas jawab paper 103.
paper physics wave + vibration + optics.
migrain jugak mr right jawabnye.
hee. betol ! saket pala mr right jawab paper tuh.
alhamdulillah, mr right bole la jawab gak. hee
lecturer mr right sangat baek.
walopon beliau foreigner, 
tapi beliau sangat suke tolong student die.
fine, memang pade mulanya mr right ase nak give up.
betol ~ seriously ~
sebab mule2 dulu, mr right langsung ta paham mende ape yang beliau ajar. buku pon complicated gila nak paham !
walopon fokus + tenung la sampai tembus dinding pintu pon.
then, lama-kelamaan, mr right bole terime.
syukur lagi sekali, paper final tadi ade soklan assignment, test yang beliau pernah bagi.
kalo tak, memang mr right ternganga la nak jawab pon an.
mr right tade la confident le jawab dan betol semua, tapi alhamdulillah at least mr right dapat gambaran cane nak jawabnye(:
pas jawab exam tadi, kepala mr right sakit gila dan asyik buat mende yang ta masok akal jek.
eg; jatuhkan air kat kedai makan-_____-"
emosi petang tadi memang ta stabil . hah
dan balik bilik pas solat isyak, mr right terus tidur jap sebab sangat sakit kepala. mengapkah?? urrmmm..
sudah habis subjek physics.
so, budak-budak physics selain cos mr right; geophysics telah merdeka dengan seronoknye. ceh !




n sekarang mr right terpaksa bertarung dengan due paper hari khamis neh.
paper mandarin n paper geology=.=''
mesti pelik kan kenape mr right amik mandarin?
ni semua sebab mr right tamo amik subjek c++ programming.
mr right bukan terer sangat nak amik subjek super killer 4 unit tuh.
cukup la 4 unit mase sem1 dulu. sangat trauma okey~ haha
dan masalahnye sekarang, mr right berbelah bahagi.
mandarin mr right agak lemah sikit.
n geology yang memang subjek core mr right ta abeh study lagi..
ta tau kenape kalo bab2 bahase, mesti mr right lemah.
sampai ade kawan mr right kate yang mr right memang tale amik bahasa langsung.
dan mr right terpakse la terime 'pujian' beliau itu dengan hati yang terbuka. hahahaha
memang betol pon.
even dalam kelas bm pon, asyik kena marah jek.
n sampai cikgu bm kate bm mr right ta ori-__________-"
hmm, sangat perlukan dorongan dan sokongan supaye bole jawab paper hari khamis neh.
subjek hubungan etnik, letak ketepi dulu. HAHAHA
bye !
nak study;)
assalamualaikum !


ftnote: readers doakan mr right okey;)



16 25 SARCASM BERKATA-KATA:

ain.johari said...

aku pon same(smbil garu kpale)
(^_______________^)
mdm yuni ke???mr.loo???
due 2 aku syg kot...hahahaha....

mr_right said...

@ain johari..
ape yang ko same????
hahaha

adwafarahin said...

gud luck!

mr_right said...

@adwafarahin..
tanx(:

NUMASARA HANA said...

~ berusahalah ~

kalau sy kan, fokus study subjek yg rase bleh score. yg tak brape boleh nak score tu, jgn la tak study langsung. sebab kan otak sy tak mampu nak ingat byk benda. so drpd yg dikejar xdapat, yg dikendong berciciran... hehe...

GUDLUCK.....!

Rozuan Ismail said...

x pe mr. right.semua tu ujian k.wan pon last paper khamis ni.

Nuar said...

buat lah yang tarbaik ia,belajar lah walau ke negara cina sekali pun...hehhehe semoga berjaya...

mr_right said...

@NUMASARA HANA..
terime kaseh kerane sudi berkongsi tips ye.
sangat berharga(:

mr_right said...

@Rozuan Ismail..
atee.. same le kite !
hee.
gL !

mr_right said...

@Nuar..
wahah !
sangat bsastera anda ya ! hee
tq(:

amny said...

yeaahhh!!! cayok3!!

mr_right said...

@amny..
chaiy0k3 !!
hee

cik n0_miey said...

besnye da nk cuti ek u kt sane??kite kt cni br je start sem baru..huhu

neway,gud lark^_^

gambatte kudasai^^

mr_right said...

@cik nO_miey..
huu. yeke.
degree untuk sidang depan start bulan 9.
so, cuti 4 bulan>.<''

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

weyh, semester depan aku amek c++ kot..huaaa....dgr senior aku kate, sbjek c++ ssh nk skor, tak de pn ramai dpt A, plg stndrd C+..hahaha..tkar j lah c++ prgrmming jdi A++ prgrmming, mesti rmai skor..hahaha..cuak gk aku nak amek sem depan..sbject wajib kot ntuk kos aku..haih..ko buley drop cmtu j ?? takpe ke xamek? weyh, Etnik sng skor, aku dpt A kot sem lepas..hahaha..Btw, gdluck k..USAHA + DOA + REDHA :)

mr_right said...

@Fee Hafeezah..
sebab cos mr right bukan selektif. so, boleh pilih nak amik ke tak.
gudluck untuk c++ !
hee