ahli sarcasm

Friday, April 22, 2011

migrain jawab bm daripade modern physics + Red Riding Hood=.='

assalamualaikum guys !
sehat dak? mr right ta bape sehat laa.
gara-gara terpakse jawab due paper 'killer' semalam.
modern physics n bahasa Malaysia.
wahah ! mesti korang2 dok ngata mr right an..
cakap nape susah sangat bm tuh.
wuhahaha ~ 
hello ! memang la ta bape susah sangat.
tapi mr right da lame ta buat karangan yang panjangnye 500 ~ 600 pp.
omg ~
kalau dok ngarang dalam blog ni, 
laen cita laa. hee
berpeluh mr right jawab okey !
n meja mr right depan sekali.
ade la dengaq pengawas2 peperiksaan dok sembang.
nak je mr right cakap, " excuse me??! saye tengah jawab bm okey. bm ~"
haha. tapi mr right tade la berani nak cakap cenggitu.
t ta sal2 kena halau dari dewan peperiksaan an. ngee ~~
tapi sekarang mr right da agak lega sangat sebab 3 paper da abeh !
but still have four more papers to go=.='


jadi pas jawab exam semalam dengan penuh 'TENSION' nye, 
mr right pon kuar la g tengok wayang ngan kengkawan.
sempat lagi kan ~
nak tau mr right tengok ape??
ha ! ni diaa ~~~


wahah ! terbaek wok gua cakap sama luuu ~
bes cite neh.
its about sacrifice , love , and bla bla bla...
release sikit tension nye an..
tapi disebabkan kepale mr right da agak pening mase tu, layan jela.. huu
nak tengok beberape scene dalam cite ni??
ni dia....

g cinema cepat pas solat jumaat japg ! hee

The main character; 
Amanda Seyfried as Valerie.

romantic ~

The two heroes.

Shiloh Fernandez as Peter.
nak num beliau? pm mr right kat fb =P

Max Irons as Henry.
ni pon same ! pm mr right jugek ! HAHA

bes kan?
macam fantasy, tapi realiti.
cite die laen dari cite kanak-kanak dulu tuh.
sangat tertanye2 bile korang tengok cite neh.
jalan cerite sangat menarik !
sal serigala jadian=.='
so, tunggu ape lagi??
cepat g cinema yang terdekat !!
k la, bye nak out p semayang jumaat .
bubye !

p/s : 4 out of 5 star. canteqq baju merah tuh >.<''


11 25 SARCASM BERKATA-KATA:

MarAsh said...

cite cam ganeh jeh =,-

ester xanserveir said...

kami pon nak pi tngok gak...
:)

mr_right said...

@MarAsh..
ganas n romantic !
oh. how sweet ~~~

mr_right said...

@nurul..
g tengok !
bes !

FarhanahAdzlan said...

hero dia sangat hensem..haha..
suka tengok hero die je..:)

mr_right said...

@FarhanahAdzlan..
hahaha. pandai ye.
da tengok lom??

aRa Naz said...

woaa...hensem nyerr...
kne tgk la ni..hik3
cite ni blh wat kurang tension ek??
yes, on toplist la nih..=_=

mr_right said...

@aRa Naz..
haha. bagi mr right laa.
ta tau orang laen cane. hee
a'ah. cepat g tengok !!
hee

daim said...

huhu!! actually nk tgk cite ni sebab heroin dye je~~ n kecik dulu aq suke cite ni~~ especially part dye tnye nenek dye punye mate~ telinga n gigi~~ huhu!!

mr_right said...

@daim..
eleh..
cakap je ko suke .....
tettttttt !!!!

ezza said...

cun2