ahli sarcasm

Tuesday, April 12, 2011

Minggu Orientasi UBM _ Universiti Blogger Malaysia(:

selamat tengah malam sekali lagi !
ha ! kali ni, mr right nak update sal UBM..
tau ape tu UBM??
UBM tu stand for Universiti Blogger Malaysia.
ade pulek cani kan ~~
so, once mr right masok contest ni, 
mr right secare ta langsung memegang title sebagai siswazah universiti ini.
w0w ! sangat bangga dan terbaek okey ~
so guys, sesape yang nak jadi siswazah tambahan selain daripada universiti yang korang nga study sekarang, sile la masok contest ni ~
bukan nye susah mane pon.
btw, due date assignment ni ialah 13hb april 2011 okey(:
....


firstly korang kena buat ialah letak banner UBM neh(:

smart an banner U ni?? huhu

second, korang kena jawab; 
nama anda : Hafiz
nama blog : mr_right

third, sejak bila mula berblog?
mr right mula blogging last year. around bulan 10. dsebabkan tekanan yang begitu mendalam, so mr right try cari something yang boleh menghilangkan tekanan. jadi, mr right jumpe cara untuk melepaskan tekanan dengan membuat blog la. so sekarang followers mr right da 303. terime kaseh sume(:

fourth ialah, apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
wow ! sungguh mombastik soalan ini yaa. hee. okey, pada pendapat mr right, mr right ase dengan bblogging, kite dapat me-release-kan tension seklai gus dapat meluahkan segale perasaan dan ape jua yang terpendam dan tersirat dalam hati kite. mungkin bagi sesetengah orang, sungguh payah untuk meluahkan perasaan mahupun masalah kepada orang lain, jadi, dengan bblogging, kite sekali gus dapat meluahkannya dan berkenalan dengan blogger2 yang laen. ape2 pon, blogging juge salah satu perkara dan aktiviti yang sehat yang mana kite tak akan menyusahkan orang lain dalam pelbagai hal. daripada membuat perkara2 yang ta elok, it is better kite membuat blog an. so, pesanan kepada rakyat jelata, marilah membuat blog n memeriahkan dunia blogging !
 (baku tak ayat mr right? hee)

fifth: pandangan anda mengenai IPTM (Institut Pengajian Tinggi Maya) pertama ini.
pengenalan yang bagus bagi dunia siber. ahli2 blogger seluruh dunia khususnya dapat berkumpul sekali gus dapat berkenalan secara lebih dekat dengan adenya institusi sebegini(:
blogger2 juge dapat berkongsi pendapat dan bertukar idea mengenai blog masing2..

ha ! da abeh pon.
tu je yang korang perlu buat.
so, ape lagi??!
mai join sumenye !! hee..

btw, resume mr right untuk UBM ni diluluskan tak???? heh

bye !

24 25 SARCASM BERKATA-KATA:

MarAsh said...

woi dh xde bnde laen ke nk msok?! -_____-'

UBM said...

thx join! ni bukan contest pun. cumenye perkenalan la name pon orientasi.entri yang bernas akan dishare =) thx.

mr_right said...

@MarAsh..
haha.. ni la dunia blog weh !!
sila join ~~

mr_right said...

@UBM..
same2. mr right saje je cakap 'contest' untuk tarik perhatian semua blogger kalo bace entry neh. hee.
btw, mr right gembira kerane pihak UBM sudi datang n lawat blog mr right(:

encHIx laNDax said...

selamat datang ke UBM=)
saya landax dari D.Traffic Technolgy UBM =)

www.dunialandax.com

mr_right said...

@encHix laNDax..
hee.. selamat datang juge ye.
terime kaseh kerane sudi datang ke blog mr right(:

hana said...

selamat berkenalan...
UBM mmg best..
hahha

mr_right said...

@hana..
kan3?? sesuatu yang baru..
salam perkenalan juge(:

fashah84 said...

salam ziarah...nice blog...semoga terus berjaya dlm dunia blog...:-)

mr_right said...

@fashah84..
salam..
terime kaseh juge kerane sudi ziarah ye.
kip in touch(:

Bakri Hussin said...

salam singgah dari UBM jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

i am S!L4H.. said...

heheh. b'jln merentasi UBM. ngeee

Noraien said...

nice entry..
same2 ea jd siswazah UBM :)
selamat berkenalan !hehe

CikTomyam said...

salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

mr_right said...

@Bakri Hussin..
terime kaseh kerane sudi datang ke blog mr right ye.
folo la kalo sudi ek(:

mr_right said...

@I am SIL4H..
silekan berjalan lagi ye.
terime kaseh juge kerane sudi datang okey(:

mr_right said...

@Noraien..
salam perkenalan juge.
tahniah kerane dterime masok ke UBM.
hee

mr_right said...

@CikTomyam..
hee.. mr right amik kosmetik dalam kepujian..
anda? hehe

mr_right said...

@R.I.E.Z..
terime kaseh kerane sudi datang ke blog mr right ye..
datang la lagi nanti keh !
hhe

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, MAnja pelajar UBM juga


100 Blogger diperlukan

LiNdA ZaiN said...

singgah kenal member UBM kat cni..<3

mr_right said...

@Manja..
salam perkenalan juge(:

mr_right said...

@Linda Zain..
silem singgah lagi nanti ye.
hee. terime kaseh(: