ahli sarcasm

Sunday, April 17, 2011

movie yang pasti mr right pergi tengok kat panggung nanti !!

assalamualaikum(:
hello ~
haip3 ! mr right sesaje nak gtau neh..
sebenarnye, ade movie yang best akan kuar nanti.
n mase tu, mr right da cuti sem !
omaigod ~
ta sabar kot nak tengok !
ade dua movie je yang mr right rase cam akan pecah panggung..
yang pertama...

sebab pelakon-pelakon die memang super peberet mr right !
huhu

♥ Lisa Surihani.. huu

kalo korang ta penah tengok Lisa berlakon dengan penuh beremosi, tengok la cite ni yee..
dan Lisa pon berlakon ngan pelakon2 yang hebat sangat !

shaheizy sam ; pemenang ABPBH (:

adik Mia Sara yang sumil !

ta sabar nak tengok kot !
tapi lambat lagi. bulan 7 nanti laa.. heh
nak tengok trailer die??
mai SINI ..

another movie is Nur Kasih The Movie..

ni memang mr right tunggu-tunggu..
dulu mase kat tv3, mr right takan miss okey !
semangat tak?? haha
n pelakon2 die pon bes..

tiz zaqyah(:

remy ishak !
filem CUN die bes ! hee

fizz fairuz ..

n adik Mia jugak.

nak dekat dah..
akan ditayangkan pada 19 mei neh.
nak dengar OST Nur Kasih dari Sabhi Saddi n Helena??
right click SINI(:

wahah !
ta sabaq an??
relax2 ~
final pon ta lagii. hee
okey la. kepade sesape yang nak final tu, gudluck ek !
bye !


"cinta itu milik kita" -Sekali Lagi(:


17 25 SARCASM BERKATA-KATA:

MakweGerrard said...

law tgk nur kasih tgkla skali dgn pirates of the cribbean 4,

gd luck 4 d final too

mr_right said...

@MakweGerrard..
huhu.. insyaAllah.
moh le kite ke panggung ye !

Budak Botak said...

he3, byk crita best tahun nie...

aRaN said...

shaheizy sam style!!!

mr_right said...

@Budak Botak..
kan3???
sangat bes kot !
ngan pelakon-pelakon nye lagii. huu

mr_right said...

@aRan..
wahah !
style3 !
Lisa santek (:

misz farahniza said...

huhu..
shaheizy sam...................................

mr_right said...

@misz farahniza..
haha.. da agak da ramai minat sam nii. heh

miss april said...

alah...xleh nak tngok skali ngan mr.right
cedey lah...!!
:p

mr_right said...

@miss april..
tu la pasei !!
hhu.
sedeh !

diladayu said...

waaa best2..xsabar2..trailer nur kasih mmg best...cume skali lagi je blum tgk ag...tq for d info...terbaekkk...=)

Henry Zackery said...

budak mia nie memang dah popular kan sekarang ?? rezeki die :)

Kenapa Mereka Bersalah ?

mr_right said...

@diladayu..
huhu..
sangat bes !
ta sabar nak g terjah panggung nanti !!
hee

mr_right said...

@Henry Zackery..
hee. datang juge kamu akhirnye ke sini ye.
a'ah. laku gile budak Mia ni sekarang.
rezeki die an.
da la comel, bijak plak tuh.
memang laku laa.
t da besar mesti jadi cam Lisa.
heh

Doktor Love said...

Yg SEKALI LAGI tu ase cam nk tgok. (sebab ada Shaheizy Sam)
yg NUR KASIH dah tgok dah. Fakulti kami ritu ada wat promosi filem. pertama filem Ratu. kedua filem Penunggu IStana dan ketiga filem NUR KASIH. heehee. tiketnya RM10 untuk 2 filem. my senior yg adakan promosi filem. ramai yg gi sbb nnti dorang xyah gi panggung dah. hehee.. slamat menonton.

mr_right said...

@Doktor Love..
awat ta ajak ~~
haha

Miss Anis said...

xsabar jugak nk tengok...