ahli sarcasm

Friday, April 29, 2011

sekarang mr right da half merdeka ! =.=''

selamat pagi semua (:
ade lagi ek yang ta tido lagi.. hee
mr right nak gitau semua followers ni ..
mr right boleh dikatakan separuh merdeka dari exam.
eerr.. perlu ke bagitau? tapi lantak la. ni blog mr right kan. hee
baru petang tadi habis paper core mr right kat usm nii.
paper geology ~
tah hape mr right karang tadi=P
n pagi tadi lagi lak jawab mandarin + ngantok + perut kosong ! hha
act, ade lagi satu paper.
paper hubungan etnik tapi tu next week.
n paper u jek ~ <berlagak gila !>
sume orang cakap camtuh. SHE letak tepi. hee
so, da buat yang terbaek an.
yang penting, usaha + doa =tawakal..
harap semua baek. amen ~
ta sabar nak jadi senior n jumpe junior next sem(:



pas abeh je exam petang tadi, mr right n kengkawan mr right pergi meroyan kat penang .
tade la pergi mane sangat.
kitorang g quensbay sebab nak tengok movie.
tapi tade movie yang best pon..
RED RIDING HOOD da tengok.
engat nak tengok cerite The Roommate, tapi mase nak tayang pon lambat.
so, kitorang gerak g Sunshine.
niat di hati nak maen bowling laa..
tapi apakan daya, orang sangat lah ramai ~
terpaksa booking plak=.='
pelik betol orang penang nii.
malam jumaat pon ramai yang maen bowling.
err, maybe ade tournament kot ~
jadi disebabkan list nak booking tu berjelar2, so kitorang gerak g Bukit Jambul.
tapi bile sampai BJ , kitorang sume da penat.
disebabkan nak puaskan hati masing2, so kitorang maen la bowling jugak.
nak baling bola pon da ta larat sebab terlalu penat. huu
n mr right menang !!
wekk2 ! jangan jeles ~ haha. gurau jek.
pas maen bowling, kitorang pon balik la usm.
sangat penat okey ~
odw nak balik bilik, jumpe plak due orang nii..
ikmal a.k.a YDP n lin a.k.a markonah ..
bab2 gosip memang bagi kat diorang ye ! haha
sile la jenguk blog diorang ye.
disebabkan mr right da terlalu penat sangat, so mr right balik bilik jek.
kalo tunggu n gosip ngan diorang, sampai bila2 ta habis !
anyway, mr right ade berite baek.
mr right dapat jawatan sebagai Bendahari untuk Expo Konvokesyen (Convex '11) next sidang.
dulu mr right jadi penyelaras jek.
n mr right pon bukannye pandai sangat nak pegang2 duit nii.
cane ye?? adehh-____________-"
n again, dapat portfolio Protokol dan Perasmian juge.
memang ade cop di dahi mr right ini=.='''''
k la guys !
papai>.<''


ftnote: followers mr right da nak mencecah 400. lagi 9 orang followers je. ape2 pon, korang jangan engat yang mr right blogging ni sebab nak cari follower semata-mata. ni semua sebab mr right minat. wahah ! sentap tak?? hee.. tanx sebab sudi jadi followers mr right. kalo ta suke, bole remove okey(:
bye !



10 25 SARCASM BERKATA-KATA:

BalQis said...

'SHE' tu ape?

mr_right said...

@BalQis..
SHE tu subjek hubungan etnik tuh(:

SANDRA AZWAN said...

Hello..good luck with ur paper hubungan etnik tu..;-)All the best!

Syafiqa said...

mr rightttttttt :) sy follower awk yg ke-395.. btw cool blog :) bukan cool blog yg boleh minum tu, ur blog = cool :)

mr_right said...

@SANDRA AZWAN..
hee. terime kaseh ye(:

mr_right said...

@Syafiqa..
wahah !
cam kenal ja ya?? hee
tenkiu syafiqa(:

Miss Anis said...

good luck 4 exam..

mr_right said...

@Miss Anis..
terime kaseh ye(:

pemalas gurlz......nak rajin!!!!!!!!!!! said...

sume plsn xjd sbb ad ko mr rite!!!

mr_right said...

@pemalas..
errr=.=''