ahli sarcasm

Wednesday, April 20, 2011

tolong amik PERHATIAN sume ye !

assalamualaikum ~
hye people !
lame gak mr right ta update an.
padahal baru bape hari..
hee. actually mood sekarang ta bape stabil.
yela. nak final an. dats y laa. hee
petang ni mr right ade paper english.
ha ! mr right cuma nak engatkan satu mende.
to all bloggers yang ta tukar email dari yahoo ke gmail, sile tukar dengan kadar yang segera okey.
act, mr right ade bagitau kat FAN PAGE(:
tapi mr right tau ade yang ta sempat nak tengok an.
n kalo2 ade yang tak 'like' lagi tu kerr..
kalo nak 'like', tengok kat sebelah kiri tuh. hee
mr right pon dalam usaha gak nak tukar ni.
ade la lagi sikit nak buat ngan perubahan neh.
kalo korang sume sayangkan followers korang, sile la tukar dengan kadar yang segera okey(:
i love all my followers(:


kalo nak tutorial penuh, sile ke tige blog neh:
-PERCUBAAN PERTAMA
-SI BUDAK KURUS
-MAMA ALYA JOURNAL


bye !



10 25 SARCASM BERKATA-KATA:

nusha said...

cpt2 tukar ke gmail!!!

adwafarahin said...

da tuka :)

SiBudakKurus said...

yehhhaaa...maseh mr_right!

mr_right said...

@nusha..
wahah !
tau tak bile due date nye???

mr_right said...

@adwafarahin..
hee. bagus3 ~
(:

mr_right said...

@SBK..
haha..
belanje bumble dee !

SiBudakKurus said...

aduuhh..kau talesss man..aku ptptaaaannsss

amny said...

mr.right...errmmm...cbe buat pop window tuk komen nii...senag sket nk komenn..tenet umah amni thap kura2 nzak nii..hehehe..^^

mr_right said...

@SBK..
amende tuh????

mr_right said...

@amny..
apakah itu?
ta paham..
hee