ahli sarcasm

Wednesday, May 4, 2011

anyone can help me???

hye sume.
just a short entry..
petang semalam mr right ade mimpi.
mr right mimpi yang mr right hilang sume followers !!
omg ~ sangat sadis okey !
memang gelabah sampai terjaga terus la kan ~ huu
sumenye gara-gara sal kena tukar email blog yahoo ke gmail.
sape le tolong mr right?
mr right ta paham laa.
ritu mr right da tukar yahoo kepade gmail.
kalo nak log in pon gune email gmail.
tapi yang masalahnye, 'admin' nye ta tukar kepade gmail pon.
cube korang tengok nii..



and this..



cube korang tekan pic tuh untuk besarkan.
mr right da tukar.
email kat atas dashboard tu pon da tukar kepade gmail an.
cuma 'admin' je ta tukar.
instead, guna email rocketmail..
ta try 'invite' , tapi tade pape effect pon.
ta paham mr right.
ape yang perlu mr right buat sekarang?
ta perlu buat ape2 or cane.... ?
sebab mr right da ekot sume tutorial yang ade kat dalam sume bloggers.
still ta paham.
anyone can help me???
tolong terangkan cara-cara yang patot=.=''
terime kaseh(:






11 25 SARCASM BERKATA-KATA:

froggy said...

sory ler... xpat nak tolong.. guna wordpress la.. blog blogspot dah jarang guna...

froggy said...

maksud saya... saya guna wordpresss.... blogspot saya dah jarang guna... :)

SiBudakKurus said...

hang jgn risau la weyh..ak ad bce..die kta blog yg xaktif je die dlete..

yad'z said...

urm..... tak yah tukar pon actually.. =)

mr_right said...

@froggy..
huu. okok3

mr_right said...

@SBK..
yeke.
agak takut la aku nii. panik !!
tanx for d info(:

mr_right said...

@yad'z..
oh. yeke.
nape plak???

mr_right said...

terime kaseh sume >.<''

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! siap mimpi ilang followers er..
xpe, nie comel follower setia kt sni..heee ;D

mr_right said...

@LBC..
hee. anda sentiasa bersama mr right !!
hee

saphire's fairytales said...

1. Korang pergi kat akaun Google.. Gmail.com .. Korang create new account..

2. Isi semua data2 yang dorang mahukan. (Nanti dia ada bagi code kat no. korang.. Simpan)

3. Haa pastuh korang balik kat blog korang semula.. G dashboard.. Klik kat my account.. Yang kat atas tuhh.. Cuba tengok.. Jumpa x ??? .. Hmm yup.. Betul2 .. Klik kat situ..

4. Pas korang tekan.. Kuar laa personal settings.. Ada kan ??? .. Angguk laaa kalau ada.. jangan geling kalau tak da.. Cer cari.. Cer cari.. Haa.. Kat situ cuba tengok ada tak email address .. Korang klik edit kat email address tuh..

5. Isi semua yang dorang nak.. Remove email lama kalau nak.. Dan letak email gmail korang pada tempat kosong tuhh.. Lepas dah selesai semua.. Korang boleh save.. INGATAN !!!.. Zip code tuh laa code yang gmail anta kat number korang tuhh... Yang aku suh simpan tadi..

6. G semula kat my account dan kat bawah sikit tuhh.. Dia tulis My Product tuhh.. Ada blogger.. Settings.. Klik kat settings tuh..

7. Korang edit balik email lama korang kepada email baru yang korang buat tuhh.. pastuh korang save laa..

CBE TRY:)