ahli sarcasm

Thursday, May 5, 2011

bukit bendera lagi ? kenape??

assalamualaikum sume(:
korang sume tengok surat khabar rini?
kalo korang baca metro ke, berite harian ke, the star ker... maybe tade cerite nii.
kalo korang baca New Straits Time, ade laa..
cerite sal Bukit Bendera.
agak terkejut jugak la mr right bace. 
sebab mr right baru je g meroyan kat sane senin lepas.
klik [ SINI ]
relax2 ~
tade pape pon.
cuma adde sedikit masalah jek. gara-gara segerombolan anjing liar.
memang mase mr right g bukit bendera ritu, agak banyak jugak la anjing berkeliaran kat atas sane.
tapi anjing tu ta kaco orang pon=.=''
harap-harap pihak berwajib ambil tindakan yang sewajarnye la(:
n maybe sebab ni la kot kenape train tu tetibe berhenti kan.
tapi alhamdulillah, tiade penumpang yang cedera.
sume nye selamat diturunkan.
dan Bukit Bendera akan beroperasi dalam kadar yang segera..
baru mr right tahu yang Bukit Bendera ni da 10 hari beroperasi.
choyy ~ engatkan da lame bukak. 
i mean, da beberape minggu yang lepas.
rupa-rupanye baru seminggu yang lepas. haha
btw, jangan lupe pergi ke bukit bendera ye !!
chow !


ftnote: untuk berita lanjut, sila ke SINI





1 25 SARCASM BERKATA-KATA:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hahaha..apiz jdi egen pelancongan ker promote penang..hahahaha :D