ahli sarcasm

Tuesday, May 3, 2011

selamat datang ke bukit bendera ! wee ~

assalamualaikum sume (:
rini hari selase. n semalam ri senin.
dan semalam kan ganti cuti hari pekerja ri ahad rituh..
so, semalam gak mr right g meroyan ngan kengkawan mr right.
nak tau g mane?? kitorang g bukit bendera y0w !
okey.. mungkin agak 'jakun' mr right di situ.
tapi mr right bukan orang penang. 
so, ni first time mr right jejak bukit bendera neh.
plan asal nak mai tempah kereta, tapi ta jadi.
sebab t lagi pening nak pikior minyak, parking segale...
jadi, kami sedar lah diri buat seketika.
hanya rapid penang je yang kami mampu. haha
ade kengkawan mr right ta dapat ekot.
sebab diorang ade hal, exam, bla bla bla...
tapi tape la. nak buat cane kan?
but seriously, agak sedih la di situ. huu
okey3. back to the story.
kitorang kuar dari usm t'chenta ni lebih kurang pukul 10 pagi ++ camtuh.
agak lambat la di situ ye.
n kitorang naek rapid kena stop kat komtar.
then, kena amik lagi satu rapid g bukit bendera. agak penat di situ. huu
sampai2 je bukit bendera.. perghhh !!
orang beratur panjang kot ! gila !
ekotkan hati, kitorang nak je patah balik usm an..
tapi da alang-alang sampai, kitorang pon redakanlah hati nak masuk..
okey3. tamo cite banyak2.
seperti biase, tengoklah gambar2 kitorang ni ye(:

























bagi mr right yang first time mari bukit bendera ni, best la gak..
same je ngan bukit larut kat Taiping tuh.
tapi bukit bendera ni ade train. kat Taiping guna jip jek . muwahahahah ~
so kepade sesiape yang ta penah pergi bukit bendera lagi, sile la jejakkan kaki anda di sana ye !
n memang sangat banyak gambar yang kitorang snap.
gambar2 kat atas tu pon sebahagian jek.
korang kena paham,. kitorang sume bukan nye selalu keluar cenggini.
so, bile keluar, meroyan sampai ta hengat dunia la ! haha
and ni maybe hang out terkahir sebelum cuti sem 4 bulan nanti. i'll miss u, usm and penang :'(
okey la, bye !
jumpe lagi !!


ftnote: ni bukan segmen cuti-cuti Malaysia ye. hee

16 25 SARCASM BERKATA-KATA:

iszieylyanziy said...

da lama ceq x p bukit bendera,,bosan jek :P

IkmalHisyam said...

dah bepuluh taun tak g... hahaha

emeera asnary said...

spt knal slah seorg hamba allah dlm manyak manyak pic d atas.. owh yee.. bbudak usm kn?? no wonder lah.. ;)

SYAHIDAH PAMIDI said...

best nye...cida lom smpi lgi kt penang

MarAsh said...

eee nak gi sana!!!

amna said...

tak pernah lagi jejak lokasi ni walaupun dh bbrape kali ke pulau mutiara :(

ain.johari said...

(^___________________^)

mr_right said...

@iszieyiyanzy..
haha, bosan ker??
datang la bukit bendera versi baru ;)

mr_right said...

@IkmalHisyam..
ceh hang !
bukan nak bawak aku orang penang neh.
huh

mr_right said...

@ameera asnary..
a'ah. usm.
kenal yang mane satu ye??

mr_right said...

@SYAHIDAH PAMIDI..
best ! mai la penang neh.. hee

mr_right said...

@MarAsh..
ko dok penang pon ta penah sampai??

mr_right said...

@amna..
laa.. yeke.
rugi tau !!
t kalo sampai penang lagi, jangan lupe datang bukit bendera ye(:

mr_right said...

@ain.johari..
asal ko????
=.=''

emeera asnary said...

serulah nme sye kat faizal zulkeple *btol ke ejaan ayah dye nyh? heh* kompom dye sentap! hehe

mr_right said...

@emeera asnary..
huu. betol3 !!
kawan ker?? hee