ahli sarcasm

Saturday, May 7, 2011

♥ zaman persekolahan dulu-dulu . jom imbau ! ♥

assalamualaikum semua(:
mesti sume da bergolek2 kat rumah sane an? 
mr right kat usm ni lagii.
bosan la ! usm semakin sunyi sebab pelajar2nye da pulang ke rumah masing2.
sedeh ja tengok suma da balik an.. adehh
mr right ade keje kat sini. sebab tu tale balik.
ape2 pon, chill bro ~
cuti empat bulan an .  hee


kalo semalam mr right meroyan sal kesah mr right dari zaman matriks ke degree [ SINI ],
sekarang mr right nak meroyan sal zaman mr right kat sekolah dulu.
zaman mase spm=.=''


mr right dari sekolah biase2 jek.
tade la sekolah berasrama penuh ka, mrsm ka...
tapi sekolah kat mana-mana pon sama je kan?
yang penting, diri kite. sama ada kite nak nak belajar ke tak..
kite belajar pon untuk mase depan diri sendiri jugak.
mr right engat lagi mase form 5 dulu, mr right pengawas.
dan sangat ramai kawan-kawan mr right.
dan pemes ! okey. ini tipu sebab mr right ta pemes mane pon. hee
so, mr right nak kenal-kenalkan kawan2 mr right nii.

whiteboard mase jamuan akhir form5
T_______T

ikhwan (dalam bulatan merah) : kawan dari sekolah rendah sampai bila-bila.
bff sampai mati >.<''

hasanah : kawan sejak sekolah rendah>.<

zulfadhli : ketua tingkatan yang hensem ! haha

afikah istiqamah: penolong ketua tingkatan>.<

jailani : tanx sebab selalu bagi aku tumpang motor(:

haffizy : hero malaya yang baek hati ! hha

ayuni jaafar : ... yang banyak mulut =P

fiza (kiri) : si cantek manis(:

helmi : diam-diam ubi berisi(:

dayah a.k.a susue (kiri) : suke cari gado ngan mr right dalam kelas !!

amirul : pemain ragbi terbaek malaya =P

hafify : antara banyak mulut dan senyap=P

wan : pemanah terbaek(:

kamil (kiri) dan nisa (kanan)
< p/s: diorang bukan kapel ye >

izzati (kanan) : senyap=.=''

fara : yang kecik molek;)

epul : yang gila-gila. hee

bukan semua mr right dapat gambar diorang.
maap kepade sesiape yang terlepas ye.
dulu kan mr right sekolah teknik.
jadi mr right amik civil engineering.
tapi tah nape tamo sambung ngan civil.
maybe engineering is not my soul.
mr right suke something yang lebih mencabar ! wahah ! poyo =P
kebanyakan kawan-kawan mr right ni further ngan civil.
so kepade you guys , gudluck okey !


kadang-kadang mr right agak rasa serba salah gak sebab bile diorang rancang nak buat reunion, mesti mr right tale nak join.
ade je keje yang tale nak elakkan.
sebab cuti kitorang bukan same pon. huu
really sory guys.
ni ade gambar2 yang mr right cilok dari fb diorang.
gambar mase reunion lepas.
sedeh kot bile tengok gambar ni and tade mr right.
adehhh...




tape guys.. t kite kuar sesame ek !
sabar(: huu..

okey laa. 
da ta larat nak taip dah.
ta tau pasni nak buat pa plak=.=''
hurm, semoga entry kali ni dapat membantu korang sume dalam mengimbau kembali kenangan zaman dulu-dulu ye.
kadang-kadang kite kena engat balik kenangan dulu-dulu untuk mengingati asal usul kite semua(:
okey, assalamualaikum(:


p/s : korang sume ! korang tau tak aku sangat rindukan korang?! ish ! engat ag suasane kat dalam kelas dulu cane. suasane odw nak g chemistry lab.. adehh. biar aku sorang je yang salah haluan, tapi korang jangan ek !! taat setia ngan civil okey ! hee. t bile aku da keje, aku belanje korang tau ! kite wat gathering besar-besar punye . jangan lupekan aku ye. aku sentiase engat kat korang sume walopon da lame ta jumpe. jangan teghiak plak bace entry aku ni ye. bye !



8 25 SARCASM BERKATA-KATA:

vshnu narav said...

trigt my skul yrs jgk...huhu...nk wt entry sal zmn skul ak jgk la..heehee...thanx mr.rite:)

Rozuan Ismail said...

serius best masa sekolah dulu.kawan sekolah semua laki sebab dulu sekolah laki je.tapi best lah.

p/s wan pon kat UKM lagi ni.dah tinggal bape kerat je.wan buat short semester.

Far8 budak baik said...

first time sinii..
weh mr right..ingat kau kn
kat semau ni..
kanangan kot..
pastu..enginering best kot..
terus kn lahh haha

mr_right said...

@vshnu narav..
haha. buat jangan tak buat !

mr_right said...

@Rozuan Ismail..
oo.. maknenye wan sekolah buidak laki la sume nye?
cane la rasenye ek. huu
UKM amik ape wan?

mr_right said...

@Far8 budak baik..
terime kaseh kerane sudi datang sini ye.
mesti la engat. kenangan kot.
saye tukar civil sebab saye rase tale masok laa..
sekarang saye amik cos geophysics kat usm.
alhamdulillah, setakat ni bole laa. hee
jangan serik datang sini lagi ye !
(:

♥ qyla ♥ said...

zaman sekola lahh paling best .
kwn2 skola pun paling best ! :D
kesian mr. right ta dpt join reunion ea ? hehe >.<

mr_right said...

@qyla..
itu la pasei. mungkin kali ni pon ta dapat gak. huu