ahli sarcasm

Saturday, July 23, 2011

HARI YANG SANGAT GEMBIRA : 2 IN 1 (:

helo peeps !
hari ni mr right sangat bahagia.
ape-ape pon, mr right sangat berterime kaseh kepade sume-sume followers mr right sebab sudi jenguk and folo mr right (:
alhamdulillah, target mr right tercapai.
sekarang mr right da ade 500 followers. wah ! cakap cam 5 riban juta followers an. tapi bagi mr right 500 tu da cukup banyak kott untuk blogger yang masih baru nehh. hee
follower mr right ke 500 ialah : [ SI MATA PANDA ]


terime kaseh u olls ! sayang sume. huu

btw, korang perasan tak yang template mr right da berubah sekarang?
mule-mule tamo nak tukar tapi ritu saje je mr right maen-maen ngan design tuhh.
pastu tengok cam okey jekk. colorful gtuh ! hee

header mr right pon da tukar.
ni header yang lame ;

this is my first header(:

header ni dibuat khas untuk mr right oleh bff mr right ;
template yang lame pon si Pateh yang buatkan.
al maklumlah, mr right ni agak jahil sikit pasal photoshop2 neh.
sesangat2 terime kaseh kat Pateh ni sebab die la blog mr right agak 'hidup' ..
sangat suke header nii. 

bile da lame-lame, mr right rase nak tukar arah angin.
and mase yang same, mr right ternampak ade promotion dari kawan mr right.
ni blog die ; [ BELOG CIK KUMBANG ]
mr right pon ape lagi, mr right dengan cepatnye amik tempahan header dari beliau.
ni header baru mr right(:

 sile ke link [ INI ] untuk promosi tersebut.

menurut Cik Kumbang, mr right adalah first customer beliau.
and untuk lima pelanggan pertama akan mendapat harga promosi. 
bagi mr right okey n berbaloi harga nyee. hee
terime kaseh CK !
sile le ke blog beliau yep. tinggal lagi due je tempat kosong ! hee

okeyla.. mr right sangat suke sekarang nii.
ni menambahkan semangat untuk berblogging=P

bye !


8 25 SARCASM BERKATA-KATA:

cik kumbang said...

500!! fewwittt....
tahniah2!!!

Pateh Adnan said...

seyes cantek weh yang baru. aku nak jugak!! ngah pening ngan HTML ni. huhu

ain najwa said...

lawa header...hohohoho:D

cik n0miey said...

wow!!!comey nye..kalerful..hihi

mr_right said...

@CK..
ck perli saye neh !! huu

mr_right said...

@Pateh Adnan..
tanx weh ! tanx untuk header yang dulu jugak yep ! hee

mr_right said...

@ain najwa..
hee. terime kaseh. ni sume hasil kerje CK(:

mr_right said...

@cik nOmiey..
hee. saje nak bertukar angin. hii. tanx(: