ahli sarcasm

Saturday, July 16, 2011

KALAU SUKA, 'LIKE' LA MR RIGHT ! HEE

hye sume ! just a short entry..
korang tahu blog mr right kan?
korang selalu bace blog ni kann?? (tetibe perasan)
jadi, kalo korang suke blog mr right, korang le tolong 'LIKE' page mr right?
ni print screen page fb mr right;

bole 'klik' untuk besarkan(:

kalo korang ta keberatan, sokong la mr right untuk 'hidup' dalam dunia blogging ni yek.
kat left side tu pon ade page fb mr right. 
cer jeling-jeling sikitt. hee
so, klik 'like' kalo sudi yek !
kalo nak ke page tu terus, klik [ SINI ]

bye readers !

tanx(:


3 25 SARCASM BERKATA-KATA:

FaKArePa!n said...

like la saya page jugak ye..

Jom baca kisah hati
Kalau Nak Beg Engkau Selamat, Bak Sini RM 10 !!

Anonymous said...

ape d kalo "LIKE"??

-din-

Anonymous said...

sory2...
ape jd kalo "LIKE"

-din-