ahli sarcasm

Monday, July 4, 2011

latihan menuju ayah mithali suatu hari nanti=="

hallo semua (:
da makan tengah hari? mr right ta makan lagi.
tah nape sejak due menjak ni mr right tak lalu nak makan nasi.
kalo dulu sekurang-kurang nye mr right makan due pinggan sekali, tapi sekarang sepinggan pon kadang-kadang tak habis.
adakah mr right menghadapi tekanan akibat kenaikan berat badan?
oh tidakkk.. mr right lebih suka berat badan mr right naek so that BMI mr right normal. HAHA

tapi itu bukan ceritenye sekarang.
memandangkan mr right cuti empat bulan dan hanya berbaki due bulan je lagi cuti sem nii, mr right tade buat ape-ape pon kat rumah.
mr right MALAS nak cari kerja. haha. serius.
biarlah mr right rehat je kat rumah. nanti bile kerja sampai habis cuti sem, n bile masuk u da sibuk, memang tak best. TAK BEST okey ! 
sangat tade life. kate orang*
dats y mr right tolak segale pelawaan untuk join mane-mane aktiviti supaye memanfaatkan cuti yang diberikan ni dengan sebaiknye. hee

lagipon mr right akan masok USM balik seminggu lebih camtu after raye.
oh,sangat tak best ! mesti tak puas nak raye nanti.
n maybe sebab tu la kementerian bagi cuti yang sangat lame kepade kitorang an.
tapi cuti sem tak same ngan cuti raye T_______________________________T

so, mr right kat rumah ni macam-macam jugak la mr right try buat.
belajar sesuatu yang baru. seperti memasak (wah ! padahal masak spaghetti je yang tau skg neh) , belajar memandu, n maen2 ngan anak jiran. HAHA
happy tak hidup mr right sepanjang cuti sem ni? hee
kengkawan mr right sume tade kat sini. so, agak jarang la keluar rumah nak b'enjoy.
ade yang da masuk u masing-masing, poly masing-masing..
kalo nak kuar rumah pergi kedai2 camtu, okey laa..
bosan kalo kuar tade teman an. tapi kekadang mr right redah je kalo da bosan sangat dok umah an. hee

ha ! ni gambar 'kegembiraan' mr right dengan anak jiran :

hye ! nama saye sayidah;)









kanan sekali tu kakak kepade sayidah neh; Balqis(:






haha. kebanyakan gambar tu macam mr right je yang excited=="
n budak tu macam kena paksa jek..

dalam pade tu, mr right pon tengah sibuk shooting segale.
photo-shoot majalah, shooting filem, drama. rakam single terbaru..
*bajet retisss fofular><

ha ! sape cakap mr right tade keje cuti selame empat bulan ni?
mr right tengah berlatih untuk menjadi 'ayah mithali' suatu hari nanti okey. insyaAllah ~ heh. gatai*
so, masa yang ada ni, baek dimanfaatkan an ~ hee

okey la guys ! nak out.
bye(:

ftnote: sape nak cuti mr right? da tak larat T_______________________T

12 25 SARCASM BERKATA-KATA:

~queraiza cullen~ said...

salam..hello..
she so adoreable...cute nye..suke3...=)
name pon sweet je..

tiefazatie said...

comel nya die!

Anis izyan Abd Rahman said...

comeeelll sayidah ~

cik kumbang said...

comelnya bdk kecik tu...

MarAsh said...

YOI!! smpai ke bilik ko bwk dak ni haa! hahaha. gila gem2 dak tuh.geraaaam!

mr_right said...

@queraiza..
hye ! hee. saya sukakannye><

mr_right said...

@tiefazatie..
sangat comel. suke maen ngan die><"

mr_right said...

@anis..
hee. comel. kalo sehari ta jumpe, da rindu. ahaha

mr_right said...

@cik kumbang..
comel8888 ~ hee

mr_right said...

@MarAsh..
hahah. comel tak?
btw, asal aku da tale nak bace blog ko weh?? huu

MarAsh said...

boley laaaaa.hg bukak blog sapa la tuh -,-

mr_right said...

@MarAsh..
ritu tak boley. skg da bole. heh