ahli sarcasm

Monday, July 25, 2011

TERLAJAK PERAHU BOLEH DIUNDUR, TERLAJAK POST, NI LA YANG EKAU DAPAT !

selamat pagi. 
jam menunjukkan pukul 2 pagi.
yeahh. kat luar tengah hujan. mata da kuyu, tapi still nak update.
#penting

korang tengok link [ CIK ADIK  ] ni..
kalo da tengok, sile le kembali ke sini balik yep sebab ade lagi yang mr right nak berleterkann. hee

lepas je bebudak USM (termasuk mr right) tahu, 
memang habis laa.
sape suh berani terang-terang kutuk and letak nama U kitorang kann. 
well, sape yang tak marah. kalo korang pon mesti korang hangin jugak kannn..
mase mule-mule mr right pergi ke blog die tadi, just ade due komen jek. sekarang da 16 komen.
perghh. memang  blog beliau mendapat traffic yang sangat masyukk ~ hee
ni mesti kes SENTAP kann=P

itu la orang cakap. kan mr right da pesan kat entry [ INI ] jangan sesuke hati je buat entry.
die sendiri cakap die tak puas hati dengan sorang kawan die nii sebab berlagak sangat.
urm, sebab nila setitik, rosak susu sebelanga ~
tapi jangan la sampai nak melibatkan satu U ~
and janganlah nak sebut-sebut nama U kitorang secara obvious sangat kann..
walopon entry ni sudah beberape bulan yang lepas, mr right ta rase yang kegunaan blog adalah untuk itu.
untuk menyedapkan hati beliau dengan membuat entry sedemikian.
and part paling sedeh, sampai die ta ngaku kalo anak die ngaji kat USM nanti== 
ape-ape pon, mr right pasti yang semua mahasiswa USM ta simpan dendam. mungkin mase tu beliau tengah beremosi kan(:
chillex ~

but well, apalah naseb. mr right lambat buat entry [ INI ] sebelom die da post kann..
cehh ~ bajet macam beliau nak bace blog mr right yang ta seberape ni kann.
sile simbah ayaq satt  ~ haha

okey la guys ! nak tido. bye (:

akhirnye dapat tangkap gambar sawah padi dengan kamera hanset sendiri><


ftnote : entry ni bukan untuk membuka aib sesiape. and mr right pon bukannye nak tunjuk bagus nak nasehat sume orang tapi mr right rase, tu salah satu tanggungjawab mr right bergelar seorang blogger. mr right ta kesah ape yang orang nak cakap, tapi yang mr right tahu niat mr right cuma untuk engat-m'engati supaya lepas ni kite semua akan lebih berhati-hati kalo mahu membuat entry yang lebih b'emosi(:


10 25 SARCASM BERKATA-KATA:

Doktor Love said...

biasalah... senggugut...huhu

taliff said...

Apa boleh buat, manusia

MarAsh said...

dak tu korajaq.benci aku -,-

shafiqabdshukor said...

nervous...

mr_right said...

@Doktor Love..
kahkah. sengungut sekali bagiii ~ hhahah

mr_right said...

@taliff..
itu laa.. manusia melakukan kesalahan(:

mr_right said...

@MarAsh..
mule2 aku bace , HANGIN jugak la wehh. huu

mr_right said...

@syafiqabdshukor..
hee.. kenape ko nak NERVOUS plak? hee

Wanz Mejuez said...

Aku ada komen entri minah tuh.. panas beb!

mr_right said...

@Wanz Mejuez..
huu. tahu2. ade nampak.
hmm, sape suh cari pasal-_______-"