ahli sarcasm

Saturday, July 2, 2011

tetibe terfikir nak buat contest. amacam??

selamat petang people !
nga buat ape tuh? Taiping sekarang nga hujan..
so, kalo ade goreng pisang yang panas, pekena dengan ayaq coklat panas.. 
bagaikan heaven ! HAHA

btw, cam korang nampak title kat atas tuh..
yup, mr right da lame simpan hasrat nak buat contest.
rasenye da tibe masenye kot nak buat contest memandangkan mr right da berblogging da 9 bulan kan.
kalo mengandung, da beranak kot. haha. censored*
kepade sesape yang tak ceburi 'bidang' ni lagi, try la ! ne nak tau kalo ta try ann. hee

hurm, mr right nak minta pendapat korang sume.
tetibe mr right terfikir nak buat contest. tapi contest jenis ape??
kalo buat contest gambar , best jugak.. tapi terlalu biase. sume orang pernah buat.
ni first time mr right nak buat contest. 
dats y blurrr=="

mr right rase nak buat contest ni sesaje jek.
nak mengeratkan silaturrahim la katekan.
lagipun, mr right pon nga cuti nii. ta buat ape2 kan..
kalo tak cuti n dok kat USM tu, banyak je idea nak updatenyee.
kekadang esainmen pon tah ke mane.. haha

ape-ape pon, ade kawan mr right suh mr right try buat Vlogging.
kerane kegilaan mr right untuk menjadi 'retiss' macam nak kena rase pelempang. heh
alaa.. Vlogging macam Maria Elena n Mathluthfi tuhh.
tapi mr right bukannye reti sangat ponn. 
tengok la camne nanti kan. kalo tetibe terbukak hati ! HAHA

so, kalo korang sayang mr right, korang le tolong mr right tak??
tinggalkan pendapat jenis contest ape yang mr right patot buat.
plis leave ur comment ek (:

assalamualaikum.

 

2 25 SARCASM BERKATA-KATA:

cik n0miey said...

sile2..saye support je..hehe..

mr_right said...

@cik n0miey..
huu. tenkiu. still berfikir><