ahli sarcasm

Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday #1

hello guys !
dis is my first time for Wordless Wednesday(:
so, here we go..



 Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :) 

bye !

27 25 SARCASM BERKATA-KATA:

aremieroul said...

he3..saya nak satu..^^ bole..?

syAzAnA said...

happy pills. kalaulah benar2 wujud.

#7 Wordless Wednesday!

Hans said...

kalau ada kan best
:-)

Wordless Wednesday #5

QaRr JaliL said...

takperlu happy pill..
hehe

3# wordless wednesday

tapi kalau ade ok gak.

A M E ! said...

kalau ada , ame nak satu , dua or more ya ! really need those pills ! HAHA .

nashanadz said...

done LIKE n FOLLOW ur blog.. if u dunt mind, please LIKE n support my blog too .. tq :)

kAziShA said...

kegembiraan mane boleh paksa2 kan? hehe

meaw said...

kalau ubat meaw cam tu, takkan makan la,hehe......

Cik Domo said...

there's no medecine in getting happiness :)

Wordless Wednesday #3

Nurulee said...

happy pills. Teringat kata-kata nie "Laughter is the best medicine." :)

Adam Idris said...

coklat pun mcm happy pill gak kan
hehe

mr_right said...

@aremieroul...
hah. bole3. tapi mahal sikit kena bayar ye ! hee

mr_right said...

@syAzAnA..
itu la pasal.. kalo la ade kan best><

mr_right said...

@Hans..
a'ah. kalo sedeh2 makan terus hilang. huu

mr_right said...

@QaRl JaliL..
huu. kalo ade kamu nak ker? hee

mr_right said...

@A M E I..
hee. bole2. amik lah(:

mr_right said...

@nashanadz..
terime kaseh kerana sudi(:

mr_right said...

@kaziSha..
huu. setuju2(:

mr_right said...

@meaw..
kenapa meaw??

mr_right said...

@Cik Domo..
hee. kalo ade camne??

mr_right said...

@Nurulee..
huu. sangat setuju ngan awak ! hee

mr_right said...

@Adam Idris..
hee. betol jugak tuh. mr right suke coklat><"

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wooot...woooot..happy pills? bila tgh sedeh makan pill tuh aku boleh happy ker..haha..noob :P

►AdamXis◄ said...

Assalam...ada ker pil nie...nak jugak...hahaha...
►Events : WW#2 Wordless Wednessday

mr_right said...

@Fee Hafeezah..
ade2. sila dapatkan farmasi berdekatan anda. haha

mr_right said...

@AdamXis..
hee. nak jugak? da habis stock laa. hee

rayne rawt rawt said...

pil untuk happy kan hidup ?

salam . terutama nya aku ingin memohon maaf atas kekurangan peraduan tersebut . semua data sudah disave kan dalam folder tetapi komputer mengalami virus dan terpaksa format balik . mohon maaf atas kesesalan contest ni .

dan untuk pemenang lain pon begitu . sebagai tanda maaf aku akan list kan blog ni dalam blog aku .

asalamualaikum