ahli sarcasm

Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK?

hye peeps ! hari ni mr right nak join contest dari blogger otai; Ben Ashaari.
korang mesti kenal sape tu kann..
blogger otai yang suke buat segmen tuhh. da lame sebenarnya mr right tak join segmen Ben Ashaari neh.. jadi hari ni nak join plak><


BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK?
a'ahh.. Ben Ashaari tanye mr right blog mr right best ke tak. cool kan? KAHKAH
tade laa.. ni segmen terbaru beliau. 
so, tajuk segmen tu yang nii..
menurut Ben Ashaari, segmen ni bertujuan untuk kenal dengan lebih rapat dengan blogger-blogger sekalian..

kalau nak join, le la klik gambar kat atas tu ekk. 
cepat join ! tarikh tutup pukul 6 petang jap lagi;)


jadi mr right nak tanye, blog ni best tak?sebarang cadangan dan pendapat amat dialu-alukan ye..
bubye !
 
MySpace

29 25 SARCASM BERKATA-KATA:

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog ni dah ok cuma kalau boleh letak chatbox atas sikit ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ said...

blog ni best....hehee

cik farah said...

membalas kunjungan ^^,

http://dyadiyana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Vee Marisa said...

thnx visit vee td!

Vee Marisa said...

thnx visit vee td!

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

farah hanim said...

dtg tgk blog mr right dan bukn mr left
hehe :)
blog menarik.xbert pon.cewah..de hati nak komen
overall best
nak smbg bce entry jap ;D

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

best...balas kunjungan ;)

Gen2Merah said...

Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

Salam ukhuwah, salam persahabatan.
Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

Ikhlas:
~Gen2Merah~

Amirah Suhana said...

Hello hello :)

Terjah sini! Hihi

selamat berblogging :)

udin said...

salam kenalan.. hurmmm.. bg aku blog ni okay ja.. keep it up.. :)

p/s: sedeyyy x sempat nak join.. :(

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

ANIS ATEN said...

singgah sini,jom terjah blog saya :)

aii si colourfulroses said...

Hai MR RIGHT... Singgah sini :)

Ucu Faridah said...

Best blog...ucucdatang
http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

atien said...

hello...dtg dri segmen abg ben..
eyh2..sama umo la kite.
blog dh comel..nice..
follow sini

miss inna said...

inna dtg golek2 kat sini...^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

eila said...

singgah kat blog best ni dr segmen ben ashaari..

Nabila Huda said...

singgah sini

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

cnOor said...

jalan2 dr segmen BA. nice blog :)

http://asliezan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin said...

salam singgah dan follow awak :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Fad said...

Best..hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..

Run Away said...

Salam kenal...Dari Segmen..BA..;d...salam ramadhan/aidilfitri...;d

misz sheyla said...

datang skodeng blog2 best :)

Run Away said...

salam kenal...dari segmen BA..;d//selamat hari raya...;d

asyiqin nasir said...

best2...

jum singgah blog I

http://cikinaberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html